Afbeelding
Foodvalley

Joshua van Driel uit Bennekom winnaar Zomerondernemer Foodvalley

30 augustus 2019 om 12:29 Zakelijk

EDE Het project ZomerOndernemer Food Valley is afgerond. Zes weken lang hebben twintig ondernemende jongeren tussen 15 en 25 jaar met een goed ondernemersidee gratis uitgebreid kennis gemaakt met het ondernemerschap. Afgelopen week was in het gemeentehuis Rhenen de feestelijke afsluiting van het project en Joshua van Driel uit Bennekom en Trix Ingargiola uit Rhenen hebben respectievelijk gewonnen of de wildcard gekregen.

Wethouder Jolanda de Heer ontving de jonge ondernemers en hun gasten en had tevens ook zitting in de jury, samen met Toin de Ruiter van Bonsen Reuling en Marceline Hardeman van de Rabobank. Twintig jongeren zijn zes weken geleden in de hittegolf gestart en nu met weer een warme dag presenteerden zij hun ondernemingen met een stand en presentatie.

VAN DRIEL Joshua van Driel (22 jaar) uit Bennekom heeft de eerste de titel ZomerOndernemer FoodValley 2019 gekregen. Hij heeft op de 10 beoordeelde vaardigheden de hoogste score behaald en mag de regio gaan vertegenwoordigen bij de landelijke finale op 9 oktober in Utrecht. Zijn bedrijf, gezondheidscoach waarbij hij helpt met het opnieuw leren luisteren naar de signalen van het lichaam, richt zich op het vergroten van vitaliteit middels afgestemde voeding, beweging en het aanpassen van gewoontes.

TRIX INGARGIOLA Er werd ook een wildcard uitgereikt, aan een veelbelovend talent uit Rhenen, Trix Ingargiola. Met haar bedrijf EquiTrix, een hippisch adviesbureau, helpt zij paardenliefhebbers bij zowel het managen als het trainen van jouw paard en ook bij de aan- en verkoop van paarden. De wildcard geeft toegang tot de halve finale, waar zij met twaalf anderen om de laatste vijf finaleplekken mag wedijveren.

Wethouder Jolanda de Heer was zeer enthousiast over de jonge ondernemers en het project. ,,Ik heb erg genoten vanmiddag van de kwaliteit en het enthousiasme van deze talentvolle jongeren. En hun onderlinge verbindingen zijn nu al heel sterk, hier is echt een eerste zakelijk netwerk ontstaan dat ze verder helpt." Op 9 oktober is de landelijk finale in de metaal kathedraal in Utrecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie