Afbeelding
Eip Janssen

Top-clinics hockey kinderen basisscholen

31 augustus 2019 om 09:55 Hockey

EDE De plaatselijke hockeyclub MHC Ede houdt op de woensdagmiddagen 18 en 25 september 2019 een superleuke hockeyclinic.

Tussen 16.00 en 17.00 uur ben je op sportpark De Bosrand 17 in Ede van harte welkom.

Wat wordt je aangeboden?

Alle kinderen worden ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Ervaren (jeugd-) hockeytrainers leren de kinderen de basisvaardigheden van hockey aan.

Wat hebben ze nodig? De kinderen hoeven alleen hun sportkleren, sportschoenen met profiel en een goed humeur mee te nemen. Aan het begin van de eerste training krijgen ze van ons hun stick en bitje. En na afloop mogen ze die houden!

MEEDOEN Vooraf opgeven is noodzakelijk. Stuur vóór 11 september 2019 een mail aan clinics@mhc-ede.nl met daarin de volgende informatie: voor- en achternaam, jongen of meisje, je geboortedatum, de lengte in cm. van de grond tot de navel van het kind (i.v.m. juiste stickmaat), naam en groep basisschool, telefoonnummer ouder voor bereikbaarheid tijdens clinic.

Wat zijn de kosten? Deelname aan beide clinics kost in totaal 20 euro en dit is inclusief een eigen nieuwe stick en bitje.

Nog even over de stickmaat: Let op: vanaf 92 cm. (tot de navel) heb je een volwassen stick nodig. Dan geldt een meerprijs van € 12,50

Komen jullie ook? Het wordt gaaf!!!!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie