Afbeelding
Theo Beumer

Arnold Brehler ziet prima wedstrijd van Bennekom

31 augustus 2019 om 17:39 Voetbal

BENNEKOM Bennekom is het bekertoernooi met een 1-4 winst begonnen bij zondag eersteklasser Leones. ,,Een prima wedstrijd van onze kant'', oordeelde Arnold Brehler.

De trainer zag zijn ploeg in Beneden Leeuwen snel op een 1-0 achterstand komen. ,,Martijn Klein Holte (op archief foto) maakte direct de 1-1. Wij gingen daarna beter voetballen. Wisten de druk op Leones te houden. Dat resulteerde na een half uur in de 1-2 van Youssef el Hammouchi.'' Dezelfde aanvaller, die in de voorbereiding een goede indruk maakt, mikte even later op de paal.

Opnieuw Hammouchi scoorde na de rust de 1-3. Bij dit doelpunt was ook Joris Klein Holte betrokken, die zich ook goed manifesteert. De ingevallen Mex Bakker wist in de slotfase de 1-4 eindstand op het scorebord te zetten.

,,Ik vind dat wij er op dit moment goed opstaan'', vatte Brehler de voorbereiding tot dusverre samen. ,,Ismael Antonio en Fabian Mösle waren er vandaag vanwege kleine pijntjes niet bij. De groep is verder helemaal fit. Ik heb de beoogde basis grotendeels in mijn hoofd. Wel zijn er vijf, zes spelers die niet veel minder zijn. Dus zoals het er uitziet, zullen wij ook een hele sterk bank hebben'', sluit Arnold Brehler af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie