boetiek Chantal met donatie
boetiek Chantal met donatie KBE

Kledingbank Ede Ontvangt kledingdonatie van Boetiek Chantal

2 september 2019 om 09:11 Overig Deel je nieuws

De vakantie is weer voorbij en Kledingbank Ede start in september weer met een volle agenda om die inwoners van Ede te helpen die (tijdelijk) geen of onvoldoende inkomen hebben om zelf kleding te kopen. Ons doel is het bestrijden van armoede door te voorzien in de basisbehoefte van kleding en is er voor hen die moeilijk rond kunnen komen. Iedereen gaat graag goed gekleed, Wij hopen voor deze groep uitkomst te bieden.

Ik wil graag kleren

Om gebruik te maken van de kledingbank gelden regels. U kunt met een verwijzing van een hulpverlener doorverwezen worden. Dat kan bijvoorbeeld zijn de voedselbank, maatschappelijk werker, arts,  gemeente, vluchtelingenwerk, leger des Heils of diaconie. Zij kunnen u bij de kledingbank aanmelden. U kunt maximaal twee keer per jaar terecht bij de Kledingbank.

Ik wil wat doen

Om de Stichting Kledingbank Ede tot een succes te maken is hulp in alle vorm van harte welkom.

Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak kleding brengen. ( zie voor info:  www.kledingbank-ede.nl)    

Alle schone, hele en moderne kleding en schoenen zijn welkom. Voor heren en kinderen komen we vaak tekort en zijn extra welkom!  Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Dit betekent dat alle kleding goed terecht komt. Wij krijgen kleding van particulieren, rest kleding van winkels en inzamelingsacties van organisaties.

Afgelopen week heeft een van onze vrijwilligers een enorme berg van 49 zakken vol met kleding opgehaald, die door Boetiek Chantal, Grotestraat 127 aan stichting kledingbank Ede zijn gedoneerd. We kunnen dankzij deze donatie veel van onze cliënten in “nieuwe”  kleding te steken. Onze hartelijke dank.

Ook u kunt ons helpen!

Bij de de Stichting Kledingbank Ede werken geen betaalde krachten. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan, maar dit betekent niet dat er geen kosten worden gemaakt. Door de toename van het aantal cliënten in de loop der jaren nemen deze kosten evenredig toe. Kledingbank Ede heeft geld nodig voor o.a. huisvesting, elektra, water en verwarming maar ook voor ondergoed en sokken die nieuw worden ingekocht. Wij zijn volledig afhankelijk van giften.U kunt ons steunen door eenmalig of periodiek een bedrag over te maken naar bankrekening: NL 82 RABO 0174 979 207 t.n.v. Stichting  Kledingbank Ede. Een officiële ANBI instelling en houdt in dat uw gift aftrekbaar is. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl KvKnr: 55334563 Bij voorbaat onze hartelijke dank.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie