Op de foto het winnende team met Marissa de Blois, Anton Dijkhuis, Annet van Veldhuisen en Niels Kraaijpoel. Marjolein Elings en Stefan van Langevelde ontbreken.
Op de foto het winnende team met Marissa de Blois, Anton Dijkhuis, Annet van Veldhuisen en Niels Kraaijpoel. Marjolein Elings en Stefan van Langevelde ontbreken. Cees Tjepkema

Tennis geeft je vleugels!

2 september 2019 om 09:41 Tennis Deel je nieuws

Tijdens de Heideweek werd bij de Edese Tennis Club het 12e Heideweektennistoernooi gespeeld. Het thema ('Tennis geeft je vleugels') paste helemaal bij het Heideweekthema ('Wings of freedom').

Zoals altijd was de toernooiorganisatie weer dik in orde: heerlijke hapjes, een mooie modeshow met TennisstoreNL, veel gezelligheid, en heel veel prachtige tenniswedstrijden! 

In poule B won het team dat het thema heel letterlijk nam: teamlid Annet werd met vleugels van tennisrackets, door teamleden Marissa, Niels en Anton op handen gedragen.

Wil je ook kennismaken met onze prachtige tennissport? Kom dan op 7 september of 12 oktober naar de kennismakingslessen, voor maar € 1!. Meer informatie vind je op www.etc-ede.nl. Graag tot ziens bij ETC! 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie