Fiducia in de Doelen
Fiducia in de Doelen J.Q. Zwart

Nieuwe (jubileum) seizoenstart voor C.R.K. Fiducia

2 september 2019 om 17:37 Verenigingen Deel je nieuws


 

Het C.R.K. Fiducia start a.s. woensdag 4 sept. weer met het nieuwe seizoen, een bijzonder seizoen waarin het 50 jarig jubileum in 2020 centrale zal staan. 50 jaar Fiducia, een mijlpaal waar in het huidige korenlandschap met bijzonder veel trots naar wordt uitgekeken. Met de huidige dirigent, Peter Burger, staan er al plannen op stapel om dit jubileum volgend jaar groots te vieren.

Dit komende halfjaar is het programma al helemaal ingevuld en begint het koor op 11 oktober a.s. met een uitvoering van het oratorium “Het nieuw Jeruzalem” in Gorinchem samen het christelijk gemengd koor IKK uit Nieuwpoort/Langerak. Ze vormen samen een groot samengesteld gemengd koor van ca. 180 stemmen. Een prachtig oratorium geschreven door Johan Bredewoud met teksten van Hans de Ruyter. Medewerking wordt verleend door o.a. Andre van Vliet, Jan Lenselink en het bekende trompet duo Arjan en Edith Post. Het geheel staat onder leiding van dirigent Peter Burger.

Op woensdag 16 oktober a.s. zal Fiducia een speciale middag verzorgen voor en met ouderen in het kader van “Ede doet”. Hiertoe is een mooi middagprogramma samengesteld waaraan ook het tiener-en kinderkoor “Jedaja” o.l.v. Wilna Sierksma zal meewerken. Inmiddels zijn in Ede, kerken, zorginstellingen en de vele ouderen die nog zelfstandig wonen geïnformeerd en uitgenodigd deze middag bij te wonen. Het beloofd een prachtige middag te worden in de Beatrixkerk aan het Beatrixpark in Ede.

Informatie is te verkrijgen bij het secretariaat van Fiducia, tel. 0318 620705 of 0318 846661. Ook op de website van het koor is de info terug te vinden. www.fiducia-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie