naambord brocante
naambord brocante M.Klopper

Brocante fiets en/of auto route Lunteren-Barneveld-Kootwijkerbroek op zaterdag 7 september.

3 september 2019 om 16:06 Activiteiten Deel je nieuws

De  Brocante fiets en/of auto route is voor de liefhebber van Brocante, antiek, vintage, groendecoraties en woonaccessoires.  Zeven leuke bezoekadressen in Lunteren,  Zeven adressen die veel variatie bieden en de bezoekers stuk voor stuk zullen verrassen. Elk adres heeft zijn eigen uitstraling. Bij verschillende adressen wordt er iets te drinken aangeboden. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens, bij de Espeterhoeve is de mogelijkheid om te lunchen.

Belangrijke informatie : De toeristische Brocante fietsroute Lunteren is totaal 31 kilometer  en kan worden gereden op  7 september  van 10.00 tot 17.00 uur.  De route start officieel bij parkeerplaats Dingerlaan bij station Lunteren (gratis parkeren),maar kan in principe worden gestart waar men maar wil (zie routebeschrijving).

Ook met de auto is de route interessant om deel te nemen en kan men de adressen bereiken met een navigatie-systeem. De meeste deelnemers zijn ook op andere dagen geopend, of u kunt een afspraak maken voor een bezoek.

De routebeschrijving van de Brocante Fietstocht Lunteren kan worden gedownload op:

http://brocantefietsroutelunteren.blogspot.com  en https://www.wegwiesinlunteren.nl/mamaria-theetuin-brocante en is tevens verkrijgbaar bij de deelnemers, VVV (de Readshop) Lunteren en VV Barneveld en op diverse campings en recreatieparken.

Veel plezier met fietsen en snuffelen.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie