5794002_eso08lunterenowiosthomrijnders.jpg
5794002_eso08lunterenowiosthomrijnders.jpg Theo Beumer

Lunteren en Hooglanderveen klappen er allebei op

3 september 2019 om 22:40 Voetbal

LUNTEREN Bekerwedstrijden worden vaak als veredelde oefenwedstrijden gezien. Bij Lunteren tegen Hooglanderveen was dit zeker niet het geval. ,,Beide ploegen klapten er op'', had Dennis van den Berg gezien. Veel gele kaarten, twee rode en ook nog eens zes doelpunten, eerlijk verdeeld, was het resultaat: 3-3. 

Lunteren kende een goede start tegen de zondagtweedeklasser. Rick Degenaar scoorde de 1-0 en 2-0. In beide gevallen kwam de assist van Thom Rijnders (op archief foto). De zeker niet misselijk opponent verkleinde via een mooie vrije trap de stand tot 2-1. En profiteerde net na de rust van een fout in de Lunterse defensie: 2-2.

Jeffrey Pater bracht Lunteren opnieuw op voorsprong. Maar uit een corner werd het toch weer gelijk: 3-3. Toen stonden de teams allebei al met een man minder. Victor van den Bor ontving namens de thuisploeg twee keer geel. In de slotfase had Lunteren nog de kansen op een overwinning.

,,In feite een echte competitiewedstrijd'', blikte Dennis van den Berg terug. ,,Dat is goed in de voorbereiding. Jammer dat je niet wint. Misschien was dit wel het meest terechte resultaat.''

Jordi Duits, Nicky Groeneveld en Hans van Essen ontbraken nog. ,,Toch kon ik nog een heel sterk team opstellen. Het is nu knokken voor je plek. Ik heb nu 14,15 spelers die in aanmerking komen voor de basis. Dat is wel eens anders geweest.''

Zaterdag is er de altijd beladen wedstrijd bij SDVB. ,,Het is al een tijdje geleden dat wij tegen elkaar hebben gespeeld. Altijd leuke duels. Er wonen jongens in Barneveld. Ik heb er nog de Onder 19 getraind, waarvan er nu spelers in de eerste selectie zitten. En Rick Degenaar speelde daar nog vorig seizoen. Wij hebben er echt zin in'', besluit de trainer van Lunteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie