Ronald de Jeu: ,,We mogen nu met zeven mensen iedere dag genieten van ons werk.
Ronald de Jeu: ,,We mogen nu met zeven mensen iedere dag genieten van ons werk." RDJ AV

'Steeds op zoek naar slimme oplossingen'

4 september 2019 om 17:30 Advertorial_1

EDE Als het aan Ronald de Jeu van RDJ AV ligt, moeten geluids- en audiovisuele installaties met het grootste gemak aan te sluiten zijn en keer op keer gewoon doen waar de klant de installatie voor heeft aangeschaft. ,,We leveren professionele producten en zijn steeds op zoek naar slimme oplossingen. Daarbij houden we rekening met de toekomst. Een onderdeel dat veel gebruikt wordt en aan slijtage onderhevig is, bouwen we dus niet zodanig in dat dit bijna niet meer te vervangen is. Zo zorgen we ervoor dat het totale kostenplaatje voor de klant, over de hele levensduur van de installatie genomen, zo laag mogelijk blijft’’, vertelt de trotse eigenaar van het bedrijf.

Ted Walker

Op achtjarige leeftijd was De Jeu al bezig met techniek. Computers, elektronica, alles vond hij interessant. Met de elektronica-opleiding die hij volgde in zijn zak, en alle ervaring die hij daarnaast opdeed, begon De Jeu eind jaren 90 zijn eigen bedrijf, naast een baan in loondienst. Zo’n vier jaar geleden zette hij dit fulltime voort vanuit huis.

,,Daar kreeg ik steeds meer vertrouwen in de weg die ik koos. Kwaliteit, betrouwbaarheid, eenvoud en kennis zijn de kernwaarden. Maar ik werkte in eerste instantie vanuit huis. Dat zou een uitstraling kunnen hebben van een hobbyist. Gelukkig kreeg ik het vertrouwen van een aantal goede klanten en ging de gunfactor een rol spelen. Al na een jaar werd de garage aan huis te klein, trad er personeel in dienst en verhuisde het bedrijf naar het bedrijventerrein.’’

De apparatuur die RDJ AV verkoopt is voorzien van zo min mogelijk knoppen. ,,Dat is onze kracht’’, legt De Jeu uit. ,,We brengen hoogstaande techniek terug naar eenvoud. En dan eenvoud in aansluiting en bediening welteverstaan. Mocht een klant één van onze installaties toch graag eerst eens willen ervaren, dan kan dat. Via onze verhuurafdeling kunnen wij ook een tijdelijke installatie plaatsen. Met deze afdeling faciliteren we overigens ook evenementen. Groots of eenvoudig, van sportwedstrijd tot bedrijfspresentatie en van uitvaart tot concert. We staan voor u klaar.’’

OPEN HUIS Het harde werken en de keuze om te gaan voor topkwaliteit en bijbehorende service leverde op dat RDJ AV in juli van dit jaar weer verhuisde naar een groter bedrijfspand in Ede. ,,We mogen nu met zeven mensen iedere dag genieten van ons werk en van ons mooie pand aan de Kryptonstraat 22 in Ede. Daar zijn we dankbaar voor en trots op. Het pand heeft veel opslagruimte, fijne werkplekken, een vergaderruimte, een plek om te pauzeren en voldoende mogelijkheden om audiovisuele oplossingen en noviteiten te demonstreren. Op donderdag 12 september openen we de deuren voor alle bedrijven, kerken, scholen, verenigingen, en andere geïnteresseerden. Van 14.00 tot 21.00 uur zullen we doorlopend demonstraties geven op het gebied van licht-, beeld-, en geluidstechniek. Ik nodig een ieder van harte uit en uiteraard staat de koffie klaar’’, belooft Ronald de Jeu tot besluit.

p Meer informatie: 0318-845980, info@rdj-av.nl, www.rdj-av.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie