Afbeelding
Provincie Gelderland

Pop-up store 'Honk1' werft techniektalenten

5 september 2019 om 15:00 Zakelijk

EDE Pop-up store 'Honk1' is de hele maand november dé plek voor het zoeken van matches tussen werkzoekenden en werkgevers in de technieksector. De pop-up store is gestationeerd in het Technova College Ede. 

Op 10 september is er een bijeenkomst in Technova Ede voor ondernemers die werk hebben in de energietechniek en geïnteresseerd zijn in dit initiatief. 

DOELGROEP Het werk in de energietechniek trekt aan door alle maatregelen die nodig zijn om energie te besparen of duurzame energie op te wekken. De pop-up store is in het leven geroepen om de inwoners van de regiogemeenten te interesseren voor werken in de energietechniek. Met name jongeren en zij-instromers zijn de doelgroep van de winkel. In de winkel kunnen zij ervaren wat het werk inhoudt en kennismaken met werkgevers op dat gebied.

Daarnaast is de pop-up store ook interessant voor mensen die een (nieuwe) baan zoeken. Voor partnerbedrijven wordt immers actief gezocht naar passende kandidaten. De pop-up store is een initiatief van provincie Gelderland. Ook andere plaatsen in de regio worden aangedaan, zoals Arnhem in september en Apeldoorn in oktober. 

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich opgeven voor de bijeenkomst op 10 september van 17.00 tot 18.30 uur bij Technova in Ede. Aanmelden kan via honk1@deparelscompagnie.nl. Meer informatie over Honk1 is te vinden via deze link. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie