Afbeelding
Theo Beumer

DTS Ede paar maten te groot voor AVW'66

7 september 2019 om 18:36 Voetbal

EDE Na de 6-0 tegen DCS, deed DTS Ede in haar tweede bekerwedstrijd er nog een schepje bovenop. Bij tweedeklasser AWW'66 werd afgetekend met 0-7 gewonnen.

,,En aan die score is niets geflatteerd'', meende Jeroen Spies. ,,Het verschil met AVW was veel te groot. Richting de competitie zegt zo'n uitslag niets. Wel geeft zo'n score toch wel een goed gevoel en vertrouwen.''

Halverwege was het 0-3 door Jeroen Cramer, Haikaz Vervaart (op archief foto) en Anouar Tmim. ,,Smetje was dat Haikaz Vervaart zich verstapte en vervangen moest worden. Hij komt net terug van een vervelende knieblessure. Ik hoop dat het meevalt. Anders wordt het een smet'', liet de trainer van DTS Ede weten.

Opnieuw Cramer en Tmim, alsmede ook Jamal Ouassif en Frank Hol bepaalden de eindstand op 0-7. Met nog een wedstrijd tegen RKHVV te gaan, is DTS Ede reeds zeker van de volgende ronde. ,,Ik hoop dat wij tegen RKHVV meer tegenstand krijgen. Dat geldt ook voor de oefenwedstrijd van komende dinsdag tegen Alverna'', keek Spies al weer voor uit.

De trainer van DTS maakt momenteel geen gebruik van Mo Laukili. ,,Vanwege een slechte communicatie, is Mo even 'geparkeerd'. Hij maakt geen deel uit van de selectie. Binnenkort bekijken wij de situatie'', licht Jeroen Spies toe.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie