Dreiging voor het doel van DTS Ede
Dreiging voor het doel van DTS Ede DTS ede

Dames DTS Ede door in beker

7 september 2019 om 21:58 Voetbal Deel je nieuws

Na de 0-2 uitzege op s.c. Stiens is DTS Ede reeds geplaatst voor de volgende ronde. Overtuigend was het niet en s.c. Stiens verdiende qua kansen en inzet zeker een doelpunt. DTS begon sterk en stond na 18 minuten reeds op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Ilse van der Zanden die uit een hoekschop van Kirsten Koopmans snoeihard raak kopte en een doelpunt van Anoek Blankespoor na een mooie combinatie door het hart van de verdediging van s.c. Stiens.

Vervolgens kwam er een matheid over het spel van de DTS vrouwen terwijl bij s.c. Stiens de mouwen werden opgestroopt en met een grote inzet een weg naar het doel van DTS werd gezocht. Dit leverde aardig wat kansjes op, maar doelvrouw Jaimy Jansen liet menigmaal haar klasse zien een prima keepster te zijn.

Ook na rust kwam DTS niet overtuigend uit de kleedkamer, speelde in 1 tempo en leed onnodig veel balverlies. DTS kreeg uiteraard wel enige kansen maar de kansen die de gastgevers kregen waren groter. Jaimy Jansen moest wederom enkele keren handelend optreden en zorgde hiermee dat de eindstand van 0-2 op het bord bleef staan.