wolken en aarde
wolken en aarde J.F.H. Snel

Van dromen naar doen met je hoofd in de wolken

10 september 2019 om 21:41 Maatschappelijk Deel je nieuws

Als je de dingen doet die je graag doet, krijg je daar vaak energie van en tegelijkertijd brengt het op een wonderlijke manier rust in je leven. Omdat dan alles klopt. Wil je ook op zoek naar wat jou energie geeft en zorgt voor bevlogenheid?

Onder het motto ‘Met je hoofd in de wolken en je voeten in de aarde’ starten Marijke Mesdag en Ans Vermeulen 11 oktober met een cursus in Wageningen voor mensen die meer verbinding willen met hun eigen bevlogenheid. De elementen lucht, water, aarde en vuur zijn in ieder mens aanwezig en spelen daarbij een rol. . 

Passie vormt het vertrekpunt voor iedere verandering. Want iedere nieuwe werkelijkheid wil eerst gedroomd worden. In deze fase stel je jezelf de vraag: waar wil ik heen, waar loop ik warm voor. Passie zorgt voor een bijna grenzeloze toewijding. Sommigen van ons weten intuïtief welke verlangens en wensen ons in beweging zetten en energie geven. Maar dat geldt niet voor iedereen. In contact met anderen kom je daar tijdens de cursus makkelijker achter. 

Alleen passie is niet genoeg. Je talenten zorgen ervoor dat je je passie kunt vertalen naar handelen. Hou je bijvoorbeeld echt van koken maar mis je het talent om te plannen? Dan valt het niet mee om een mooie maaltijd op te dienen. Zonder talent moet je meer moeite doen Met om de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen. Het is mogelijk maar het kost meer oefening.

Met passie en talent kun je een bijdrage leveren aan de samenleving. Het bereiken van resultaten geeft voldoening en vormt de motor waarmee je in beweging komt, steeds weer. Iedereen wil de wereld een beetje mooier maken. 

Hoe geef je bevlogenheid een kans? Hoe kom je van idee en verlangen tot werkbare plannen? In de cursus ‘Met je hoofd in de wolken en je voeten in de aarde’ leer je op een praktische en soms speelse manier om je te richten op je verlangen in plaats van op je problemen. Je onderzoekt de talenten en kwaliteiten die je al hebt. Je zet kleine stappen vooruit en komt zo steeds dichter bij het door jou gewenste resultaat.

Wat: cursus van 4 dagdelen

Wanneer: start op 11 oktober 2019

Waar: Sterker Samen Wageningen

Informatie: http://ansvermeulen.nl/met-je-hoofd-in-de-wolken-en-je-voeten-in-de-aarde/

mail@ansvermeulen.nl of 06-13776713.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie