De negen genomineerde ondernemers voor het Business Event Ede 2019.
De negen genomineerde ondernemers voor het Business Event Ede 2019. Chiel Eijt

Dit zijn de genomineerden voor Business Event Ede 2019

11 september 2019 om 09:27 Zakelijk

EDE De negen genomineerde bedrijven voor de drie awards van het Business Event Ede 2019 zijn bekend. In de categorie ‘Jonge ondernemer’ zijn dat Henk van Keulen Catering (Henk van Keulen), Stomerij Green Cleaning (Jannette de Rooi) en Uitvaartzorg Troostrijk (Sabine Karssen-Oostenrijk).

In de categorie ‘MKB’ zijn Case Communicatie (Helen van den Oever), Codian Robotics (Ariane Buining) en Vuur & Rook (Martijn Schimmel) genomineerd. En in de categorie ‘Grootzakelijk’ zijn dat Bos Dynamics (Cor-Albert Bos), Lobbes Speelgoed (Yvonne Lobbes) en PartsPoint (Peter Meyer). De uitreiking vindt plaats op maandag 14 oktober in De ReeHorst tijdens een exclusief awardgala.

De negen ondernemers mochten dinsdag in het kantoor van Rabobank Vallei en Rijn de presentatie van hun bedrijf pitchen. Voorzien van een gloednieuwe bedrijfsfilm stonden de genomineerden op het podium om de jury ervan te overtuigen dat zij de beste onderneming/ondernemer zijn binnen hun categorie. 

PUBLIEKSPRIJS Naast de drie genoemde prijzen wordt tijdens het Business Event Ede ook de Rabo Publieksprijs uitgereikt. Hiervoor is inmiddels een publiekscampagne gestart. Iedere genomineerde moet voor 14 oktober proberen zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Degene met de meeste stemmen én de origineelste social mediacampagne wint de publieksprijs. De beoordeling van de campagne gebeurt door een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van de Rabobank, BDUmedia en Youngwise. Stemmen kan via businesseventede.nl/stemmen.

Het Business Event Ede wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Speciaal voor het jubileumjaar maken de organiserende partijen er een extra feestelijke editie van. Kaarten voor het evenement (30 euro per stuk) zijn te koop via businesseventede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie