Theo Beumer

Fortissimo in het gelijk gesteld

11 september 2019 om 16:31 Voetbal

EDE De KNVB district Oost besloot de eindstand (5-2) bekerwedstrijd Fortissimo - De Paasberg vorige week te annuleren.

De KNVB bestrafte de thuisclub wegens een vierde wissel na een protest van De Paasberg. Er werd bepaald dat de wedstrijd vanaf een 1-2 tussenstand met nog vijfentwintig minuten op het scorebord moest worden hervat.

Zowel Fortissimo als de scheidsrechter waren echter niet gehoord. Fortissimo tekende dan ook bezwaar aan en met succes.

Zojuist bevestigde de KNVB district Oost dat de stand bij een 1-1 stand, zoals Fortissimo en scheidsrechter aangaven moet worden hervat. Fortissimo moet beginnen met een doeltrap.

De Paasberg mag met nog vijfentwintig minuten te gaan een keer wisselen. Fortissimo is uitgewisseld.

De wedstrijd die van belang kan zijn wie de beker poule fase overleefd wordt dinsdag 17 september uitgespeeld. De aanvang is 20.00 uur.

Fortissimo slaagde erin het restant een dag eerder te laten spelen. Zo krijgt de ploeg een dag meer rust in de voorbereiding op de competitie hervatting. Zaterdag 21 september komt buurman Ede/Victoria op bezoek.