Groepsfoto wandelevenement incl. organisatie
Groepsfoto wandelevenement incl. organisatie Merle Leemhuis

Wandelevenement voor mensen met een chronische aandoening en/of etalagebenen een succes

11 september 2019 om 22:05 Evenementen Deel je nieuws

Voor alle mensen met een chronische aandoening of Claudicatio Intermittens, ook wel etalagebenen genoemd, organiseerden de aangesloten fysiotherapeuten van de netwerken chronische aandoeningen binnen de Regio Gelderse Vallei en het ClaudicatioNet Gelderse Vallei op zaterdag 7 september jl. een uniek en gratis wandelevenement. Wederom kunnen we terugkijken op een geslaagd en succesvolle tweede editie van dit evenement.

 

Dit evenement vond plaats bij de Edese IJsvereniging aan de Langekampweg in Ede in samenwerking met Sportservice. De  deelnemers deden eerst mee aan een gezamenlijke warming-up en na de start werden ze uitgedaagd om zo ver mogelijk te wandelen op baan. Tijdens het wandelen werden ze begeleid en aangemoedigd door de aanwezige fysiotherapeuten en wandelverenigingen. De ondersteuning, het saamhorigheidsgevoel en het feit dat zo’n baan lekker loopt, zorgde ervoor dat er heel wat grenzen werden verlegd. Na zo’n anderhalf uur in beweging te zijn geweest kreeg iedere deelnemer een wandeldiploma, een medaille en een klein presentje. Ook werden er nog contacten gelegd met aanwezige wandel- en sportverenigingen uit de regio om zo de looptraining een mogelijk vervolg te geven.

Bent u er volgend jaar ook bij? Voor meer info mail naar: claudicationetgv@hotmail.com of neem een kijkje op de website www.claudicationet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie