De bewoners van de Algemeer in Bennekom ruimen op 28 september hun zolder en garage op.
De bewoners van de Algemeer in Bennekom ruimen op 28 september hun zolder en garage op. Zoldermarkt Bennekom

Zoldermarkt in Bennekom

12 september 2019 om 16:11 Activiteiten Deel je nieuws

Bewoners van de Algemeer in Bennekom houden op zaterdag 28 september van 9.30 tot 13.00 uur weer een zoldermarkt. Dit doen zij in het kader van Burendag.

Het is de derde editie. De eerste was vier jaar geleden. De eerste edities waren zo’n groot succes dat de bewoners van de straat hebben besloten het evenement dit jaar weer te organiseren. Dit keer is de markt net als de eerste editie tegelijk met de Kerkpleinmarkt in het centrum van Bennekom. Deze markten zijn dan te combineren, want het is ongeveer vijf tot tien minuten lopen van het Kerkplein naar de Algemeer.

De zoldermarkt wordt gehouden tussen de Margrietlaan en Selterskampweg. De straat is tijdens de rommelmarkt afgesloten voor het verkeer. De bewoners ruimen deze dag hun zolder en garage op. Bij het nostalgische boerderijtje op nummer 67 worden onder meer brocante, servies, kleding, handgemaakte sieraden met edelstenen en emaille verkocht. Ook is er een speciale stand met tweedehands boeken over de Tweede Wereldoorlog. Verder zijn er kramen met onder meer spulletjes uit grootmoeders tijd, cadeau-artikelen, speelgoed, boeken, keramiek, antiek, woonaccessoires en tuinartikelen.

De entree is gratis en in omliggende straten kan gratis worden geparkeerd. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Dit wordt gemeld op Facebook. Voor meer informatie: facebook.com/zoldermarktalgemeer 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie