Ede/Victoria verrast tegen Redichem

14 september 2019 om 21:12 Voetbal

EDE Ede/Victoria sloot het bekertoernooi verrassend af. Op de Hoekelumse Eng was het derdeklasser Redichem de baas: 2-1.

,,Een terechte overwinning'', vond trainer Danny Suitela. ,,Er komen steeds meer jongens terug. Ik kan nu echt selecteren. Ons middenveld was vandaag bepalend.''

De thuisploeg kwam via Mohamed Saoud op voorsprong. De beste man aan Ede/Victoria kant, Amar Sieuwram, stelde Wouter Engelen in staat de 2-0 aan te tekenen. Op slag van rust werd een foutje van Armani van der Fliert resoluut afgestraft: 2-1.

,,In de tweede helft stonden wij onder druk. Toch hadden wij vanuit de counter de beste kansen. Mohamed Saoud en Robert Ambroziak verzuimden de wedstrijd te beslissen. Uiteindelijk win je toch met 2-1. Dat is goed voor het vertrouwen'', weet de trainer.

is er de generale repetitie tegen Wodanseck. Zaterdag wacht de uitwedstrijd bij Fortissimo (zie archief foto). ,,Zoals eerder aangegeven, wij moeten komend seizoen niets. Wij gaan bouwen aan een nieuw team. Fortissimo heeft op papier een beter elftal. Wij zijn de underdog. Maar wij gaan onze huid zeker duur verkopen'', besluit Danny Suitela.