5793996_eso08lunterenowiosevertbouw.jpg
5793996_eso08lunterenowiosevertbouw.jpg Theo Beumer

Trainer Van den Berg tevreden ondanks fors verlies

14 september 2019 om 21:09 Voetbal

LUNTEREN ,,Ik ben meer dan tevreden over de wedstrijd tegen Scherpenzeel. Die was prima van onze kant. Uiteindelijk is de krachtverhouding dusdanig dat je terecht met 4-0 verliest'', keek Lunteren trainer Dennis van den Berg terug.  

Halverwege was het nog 0-0. ,,Met een beetje geluk was het nog 0-1 geworden. Wesley Theuns raakte de lat. Wij hadden gekozen voor een extra middenvelder. Dat viel goed uit'', had Van den Berg gezien. 

,,Wij hadden de eerste helft wel veel moeten geven. En het was zonde dat al snel na de pauze de 1-0 viel. Wij waren even niet scherp genoeg.'' Oud Advendo speler Marien van Roekel tekende voor de 1-0.

,,Daarna hebben wij het weer goed opgepakt. Omdat zij veel meer kwaliteit hebben, verlies je met 4-0'', concludeerde Van den Berg. Ismail Ouaddouh en twee keer oud Bennekom speler Kevin Sissing scoorden.

Lunteren start zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen AVW'66. Kevin Hazeleger en Evert Bouw (op archief foto) zijn voor die wedstrijd nog een vraagteken vanwege blessures.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie