Deelnemers van Project Kansrijk tijdens de training.
Deelnemers van Project Kansrijk tijdens de training. Arie Alderliesten

Deelnemers Project Kansrijk "vlammen" tijdens training!

17 september 2019 om 10:16 Onderwijs Deel je nieuws

“Een goede voorbereiding is het halve werk.” Dat en andere wijze lessen leerden de deelnemers van Project Kansrijk van Malkander afgelopen vrijdag, tijdens de laatste training van het eerste projectjaar. 

De mannen van Identity Craft leerden hen hoe je zonder het gebruik van een aansteker toch een vuurtje kunt maken in een overlevingssituatie. Voor het maken van een goed vuurtje heb je alle elementen in de juiste hoeveelheden nodig en moet je voorbereiding goed in elkaar zitten. De parallel naar het najagen van de dromen van de deelnemers werd al snel gelegd en zo leerden zij al doende hoe belangrijk het is om alle stappen op weg naar succes goed te doorlopen. 

Natuurlijk vonden ze het daarnaast ook gewoon geweldig om lekker buiten te zijn, in touwen te klimmen en ouderwets verstoppertje te spelen.

Heren van Identity Craft, dank jullie wel voor de leerzame training, de wijze lessen en de gezellige tijd die we met elkaar mochten doorbrengen! Wat de medewerkers en deelnemers van Project Kansrijk betreft; komend projectjaar komen we graag weer terug! 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie