Wisselende gevoelens bij Edesche Boys

22 september 2019 om 16:30 Voetbal

EDE Edesche Boys hield aan de thuiswedstrijd tegen SHE na het 3-3 gelijkspel een punt over.

Dat gaf teammanager en speler Marco van Laar een wisselend gevoel.

,,We staan na tweeëntwintig minuten met 3-0 voor. SHE echt een matige tegenstander. Toch geven we het in de tweede helft ondanks vele kansen weg", sipte Van Laar.

Maar hij benadrukte anderzijds dat de Boys jarenlang met een nederlaag van start ging. ,,Dus een gevoel dat wisselt. Blij met de punt maar een overwinning weggegeven."

De Edesche Boys kwam al na negen minuten op 1-0 door Vincent Lengkeek (archieffoto).

Daarna stopte doelman Karim Echarqui een door Jamal Bouzambou veroorzaakte strafschop. Eigenlijk het enige moment waarop de Boys in de eerste helft in gevaar kwam.

,,Khalid Kokouh zorgde na ongeveer een kwartier voor de 2-0. Een strafschop benut door Hamza Khamel betekende de 3-0. De strafschop was zijn eigen verdienste. Hij werd in het strafschopgebied onderuitgehaald", had de teammanager genoteerd.

In de rust gaf Edesche Boys trainer Frank Koch aan dat de Edenaren de gasten niet mochten onderschatten.

,,Het was tegen dovemansoren gezegd. Het was slap en SHE kwam langszij: 3-3. De trainer grapte later nog dat het leek alsof 'de lammen tegen de blinden' voetbalden. Ik begrijp wat hij bedoelt. We moeten ons schamen dat het geen driepunter is geworden", sloot Marco van Laar af.

Edesche Boys gaat zondag op bezoek bij De Hoven. Een ploeg die nog niet actie kwam omdat de uitwedstrijd bij Voorst niet doorging wegens droevige omstandigheden.