In zijn vrije tijd zit Beukhof graag op zijn mountainbike in de Edese bossen.
In zijn vrije tijd zit Beukhof graag op zijn mountainbike in de Edese bossen. Ted Walker

'Je leert van iedereen wel iets'

25 september 2019 om 17:55 Mensen

EDE Bert Beukhof is student en vrijwilliger bij Astrant en Voetbalvereniging Bennekom, maar ook echtgenoot en vader. Beukhof werd werkloos maar ging niet bij de pakken neerzitten en ging weer studeren. In zijn vrije tijd staat hij in de sportschool, is hij te vinden bij Astrant of zit hij graag op zijn mountainbike in de Edese bossen. Zijn favoriete muziek? Hardrock!

Ted Walker

Leeftijd: 54 jaar

Woonplaats: Ede

Burgerlijke staat: Al ruim 23 jaar gelukkig getrouwd en vader van een zoon en dochter

Beroep: Werkloos, ik studeer voor Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen aan de Zorg & Werk Academy in Ede en loop momenteel stage bij Zideris in Rhenen.

Wat is dat voor functie? Daarmee kun je alle kanten op. Ik kan bijvoorbeeld aan de slag als maatschappelijk werker bij verschillende doelgroepen. Op mijn stage begeleid ik de hele dag zes mannen van mijn leeftijd met een zware verstandelijke beperking. Het betreft een groep voor intensieve begeleiding.

Vrijwilligerswerk: Vrijwilliger bij Poppodium Astrant in Ede en elftalleider/grensrechter van het 7e van VV Bennekom. Leuk om te vertellen is dat ik contact heb gezocht met een Deense hardrock band. Zij hebben een nieuw album uit en daarvan komen ze 18 oktober nummers spelen bij Astrant in Ede.

Hobby's: Trainen in de sportschool, Fietsen op racefiets of mountainbike, concerten bezoeken, muziek luisteren, lezen

Hoeveel uur besteed je per dag aan sociale media? (Facebook, Instagram, Twitter), 1 tot anderhalf uur

Drie belangrijkste apps op telefoon? Facebook, Spotify, Instagram

Prettigste moment van de dag? ’s Ochtends rustig wakker worden met een zonnetje en fluitende vogeltjes

Wat zou u graag doen, maar heeft u nog nooit gedaan? Een verre reis maken naar bijvoorbeeld Patagonië.

Waarom Patagonië? Omdat het me daar ontzettend mooi lijkt. Tot nu toe heb ik die regio alleen op plaatjes en reisprogramma’s gezien, maar ik wil dat heel graag in het echt beleven. Overigens heb ik er ook spijt van dat ik nooit een muziekinstrument heb leren spelen, ik zou nu nog wel basgitaar willen leren spelen.

Met welke beroemdheid zou u een keer uit eten willen gaan? Myles Kennedy, de zanger van Alter Bridge en de beste zanger in zijn genre en ver daarbuiten.

Welk genre is dat? Dan hebben we het over hard rock slash heavy metal.

Hardrock? Ja, dat is al zo vanaf mijn vijftiende. Het moet wel melodische hardrock zijn. Ik moet er wel muziek in kunnen herkennen. De trash van tegenwoordig loop ik niet bij weg, maar melodisch, vandaar Myles Kennedy, heeft een grote voorkeur.

Lijfspreuk: Never grow up!

Vanwaar deze lijfspreuk? Ik vind het belangrijk dat we als mens een beetje kind blijven. Dat zouden veel meer mensen moeten doen vind ik.

Waarom vindt u dat? Ik denk dat de haat en nijd die in de maatschappij leeft veel minder zou zijn als we allemaal nog een beetje kind zouden zijn. De ruzie die kinderen hebben is veel betrekkelijker. Zij stappen veel sneller over een conflict heen en blijven er niet in hangen. Daarmee zou de maatschappij een stuk luchtiger zijn.

Wat is uw definitie van geluk? Een drankje drinken en een hapje eten met onze vriendenclub, met de meesten ben ik al bevriend vanaf de basisschool.

Wat is uw slechtste gewoonte? snoepen

Waar geeft u los van noodzakelijke dingen het meeste geld aan uit? Ik denk aan concertbezoek, anders aan het fietsen.

Welk tv-programma wilt u niet missen? Ik blijf nergens voor thuis, maar als er live sportwedstrijden zijn kijk ik vaak wel. Vooral Ajax, Tour de France, Giro en Vuelta

Favoriete Netflix/HBO-serie? Game of Thrones en alles van Marvel

Zou wel eens een dag willen ruilen met? Met de bassist of drummer van Alter Bridge, heerlijk een dag samenwerken met Myles Kennedy (zanger) en Mark Tremonti (de beste gitarist na Slash)

Wat was tot nu toe uw leukste vakantie? (land, plek/regio, activiteit)? De laatste twee, vorig jaar bij de Mandlwand Lodge in Oostenrijk en dit jaar in juni in Toscane bij Agriturismo Renello

Wat is uw ergste vakantie-ervaring? Die heb ik niet echt, hoewel 3 dagen op lauwe cola, gekookte kip en rijst, na een voedselvergiftiging, tijdens onze huwelijksreis niet echt een pretje was.

Wat was als kind uw droomberoep? Mij oud klasgenoten gaan hier wel om lachen waarschijnlijk; Boswachter. Vorig jaar toen ik werkloos werd, heb ik dat ook nog wel weer even overwogen.

Wat is uw mooiste jeugdherinnering? Lekker buiten spelen en voetballen op het schoolplein met de jongens waar ik nu nog steeds mee bevriend ben.

Wie is uw grote voorbeeld? Niemand specifiek, je leert van iedereen wel iets. Ik vind dat iedereen vooral zichzelf moet kunnen zijn.

Wat is uw favoriete muziek? Hard Rock/Heavy Metal, maar ik kan naar (bijna) alles luisteren zonder daar moeite mee te hebben

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet van u weten? Geen idee, als mensen iets van me willen weten, moeten ze het maar aan me vragen.

Bent u (bij)gelovig? Niet echt

Waar kunnen ze u voor wakker maken? Ik slaap liever gewoon door, maar voor mijn familie en vrienden kom ik mijn bed uit als ze me nodig hebben

Favoriet eten? In de winter Zuurkool of Erwtensoep, zomers Pizza (maar die lust ik in de winter ook gewoon)

Als u het voor het zeggen had in de gemeente Ede, wat zou u dan als eerste veranderen? Ik verdiep me (te) weinig in het gemeentebeleid, maar Astrant zou wat mij betreft dan meer geld en middelen krijgen denk ik.

Wat zou u doen met een miljoen? Die verre reis maken, een flink gedeelte aan mijn kinderen geven, misschien wat in Astrant stoppen en verder gewoon lekker gaan genieten van het leven denk ik.

Wat neemt u in ieder geval mee naar een onbewoond eiland? Een satelliettelefoon, dan kan ik na een paar dagen bellen dat ze me moeten komen halen. Ik hou het waarschijnlijk niet lang vol zonder mensen om me heen.

Aan wie geeft u het stokje door en waarom? Ik ben in veel mensen geïnteresseerd, maar ik moest een keuze maken. Het is Moniek Rijsdijk geworden. Zij is een sportdocent bij de sportschool waar ik twee tot drie keer per week kom. Zij is mij opgevallen door haar fijne karakter en zodoende ben ik benieuwd naar haar verhaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie