Afbeelding
Theo Beumer

Daniëlle Boadi moet afzeggen voor Talent TeamNL

24 september 2019 om 12:57 Korfbal

BENNEKOM Over iets minder dan een maand speelt Talent TeamNL Korfbal in Prostejov het IKF U21 European Korfball Championship. Bondscoach Kees Vlietstra heeft dinsdag zijn zestienkoppige EK-selectie bekendgemaakt. 

De geselecteerden voor het eindtoernooi in Tsjechië (15-19 oktober) zijn: Sanne Alsem (Fortuna/Delta Logistiek), Willemijn Bouwens (TOP/Arnemuiden), Roos van Groen (Fortuna/Delta Logistiek), Eline Haan (LDODK/Rinsma Modeplein), Lindsy Krop (GG/IJskoud de Beste), Sanne van der Werff (PKC/SWKGroep), Saskia van der Zee (DVO/Accountor), Brett Zuijdwegt (PKC/SWKGroep), Kevin Dik (GG/IJskoud de Beste), Jordi van Elburg (DeetosSnel), Julian Frieswijk (LDODK/Rinsma Modeplein), Julian Middelkoop (KCC), Joren van Nieuwenhuijzen (Fortuna/Delta Logistiek), Randy Oosting (DeetosSnel), Koen van Roekel (DVO/Accountor), Carlo de Vries (GG/IJskoud de Beste).


De EK-selectie verschilt op één plek van de groep, die in juli een tweeweekse trainingsstage afwerkte in China. Waar in Azië Danielle Boadi (DVO/Accountor) nog van de partij was, reist nu Roos van Groen (Fortuna/Delta Logistiek) met U21 af naar Tsjechië. Vlietstra:,,Danielle is in principe een vaste waarde voor ons team, maar zij heeft in verband met een knieblessure het advies gekregen om meer rust in te bouwen. Om die reden stapt zij uit ons programma en volgt zij vanaf nu enkel nog het programma van DVO/Accountor."



Tijdens dit EK is titelverdediger Talent TeamNL Korfbal ingedeeld bij Engeland U21, Tsjechië U21 en Catalonië U21.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie