Afbeelding
Vilente

Vilente De Pleinen viert 10-jarig jubileum

24 september 2019 om 13:33 Zakelijk

EDE Woonzorgcentrum De Pleinen in Ede bestaat donderdag 26 september 10 jaar. Deze locatie van Vilente ligt naast winkelcentrum Bellestein. Bij het jubileum wordt donderdag uitgebreid stilgestaan met verschillende activiteiten.

De middag wordt geopend met koffie en gebak en een felicitatie van Ton Poos, voorzitter Raad van Bestuur Vilente. Om 17.30 uur verzorgt KrachtVaardig een uitgebreid buffet voor de cliënten en familieleden van het woonzorgcentrum. KrachtVaardig is een werkplek voor (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tot slot worden de bewoners en andere aanwezigen nog getrakteerd op een muzikaal optreden van de Shanty Zangers uit Ede.

SAMENWERKING ,,De Pleinen neemt nu 10 jaar een belangrijke functie in de wijk in", aldus Vilente. ,,Zo zit de trombosedienst op deze locatie, maar worden er ook vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals bingo. Iedereen is hierbij welkom. Vilente zoekt voor haar locaties in Ede vaak samenwerking, bijvoorbeeld met Present Ede. Dit is een organisatie die een beweging op gang wil brengen in Ede, waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien." Volgens Vilente is ouderenzorg 'netwerkzorg'. De samenwerking en ontwikkelingen passen dan ook in de koers die Vilente heeft ingezet: zorg voor ouderen van A tot Z.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie