Suriestraat van Roelofsstraat naar Ansinghstraat
Suriestraat van Roelofsstraat naar Ansinghstraat ArchiVision Digital Imaging bv

Start verkoop laatste woningen in Park Reehorst

25 september 2019 om 12:38 Nieuws Deel je nieuws

Ede - Op donderdag 3 oktober a.s. start de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject Terra Silva; 23 woningen in de groene wijk Park Reehorst in Ede. Geïnteresseerden zijn van 19:30 tot 21:00 uur van harte welkom in het Koetshuis van Kasteel Hoekelum aan de Edeseweg 124 in Bennekom.

Gevarieerd ensemble

In het hart van de buurt, direct aan het park, worden in totaal 45 ruime, elegante woningen gebouwd. Traditioneel vakmanschap en eigentijds metselwerk in warme natuurlijke kleuren kenmerken de ambachtelijke kwaliteit van de architectuur. In fase 2 zijn er diverse woningtypen beschikbaar: 16 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 5 semibungalows met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Groen hart

Park Reehorst is een gezellige nieuwe buurt met een prachtige ligging dichtbij het centrum, Station Ede-Wageningen, de kenniscampus en het Horabos. Een fijne locatie voor stadsmensen en rustzoekers, voor jong en oud. De dynamiek van de stad, de rust van het dorp en de Hoge Veluwe als achtertuin. Bovendien draagt de aansluiting op het duurzame warmtenet van Ede bij aan een gezonde leefomgeving.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.terrasilva.nl of het project volgen via de Facebookpagina @TerraSilvaEde.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie