Leerlingen van de Montessorischool houden het nieuwe Logo vast
Leerlingen van de Montessorischool houden het nieuwe Logo vast Saskia Severijn

Montessorischolen verder onder 1 naam

26 september 2019 om 11:49 Onderwijs Deel je nieuws

De Edese Montessorischool en de Montessorischool Veldhuizen gaan verder onder dezelfde naam. De locaties aan de Ridderhof en de Professor Oudpark heten voortaan allebei Montessorischool Ede. Met de naamswijziging willen de beide locaties uitdragen dat ze 1 school zijn met een gezamenlijke missie en visie.

De naamswijziging was ook aanleiding voor een nieuw kleurrijk logo. Het spiraalvormige beeldmerk staat symbool voor de ontwikkeling van kinderen en de diversiteit op school. De Edese basisschool is volop in ontwikkeling. Op de locatie Ridderhof is er flink verbouwd en wordt bovendien binnenkort het schoolplein opnieuw ingericht. Locatie Oudpark volgt later dit schooljaar. Ook is de ICT vernieuwd en is er een Denklab opgericht voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben.

Op de Montessorischool Ede werken de kinderen volgens de principes van Maria Montessori. Dat houdt in dat er veel aandacht en ruimte is voor de eigen individuele ontwikkeling van het kind. "Help mij het zelf te doen" is daarbij het motto. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de website montessorischoolede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie