Afbeelding
Ted Walker

Slotlaan afgesloten na ongeluk met twee personenauto's

28 september 2019 om 17:25 Ongeval

EDE Op de kruising Slotlaan - Kastelenlaan heeft een ongeval met in ieder geval twee auto's plaatsgevonden. Een auto heeft daarbij grote schade opgelopen. Of er gewonden zijn is nog niet bekend. De Slotlaan is afgesloten vanuit de richting centrum naar Veldhuizen B (Hofbeeklaan). Er worden vier personen nagekeken in de ambulances.

De zwaar beschadigde auto is bij het ongeval op een verkeerslicht voor fietsers gereden. De andere auto staat nog op de weg. Er zijn twee ambulance's en twee politieauto's naar het ongeval ter plaatse gekomen maar naast de aanwezigheid van hulpdiensten zou het bijna zwart zien van de vele 'toeschouwers' die op de been zijn.

Op het ongeval zijn verschillende politie- en ambulance eenheden afgekomen. Het lijkt erop dat alle betrokkenen er met lichte verwondingen vanaf komen. De politie onderzoekt momenteel de toedracht van het ongeluk en wie waar vandaan is gekomen. Volgens omstanders kwam de witte auto (video) vanuit het centrum en de andere vanaf de Slotlaan afslaande naar de Hogerhorst.

*Later meer.

Bron video: Ted Walker

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie