2-1 door Roy Bijsterveld
2-1 door Roy Bijsterveld Theo Beumer

Ruime zege KSV Fortissimo in Deventer

28 september 2019 om 19:14 Voetbal

EDE ,,De 1-5 zege bij RDC (Deventer) is ruim en verdiend. Maar zeker in de eerste helft was het niet gemakkelijk", opende Fortissimo trainer Paul Bremer.

Hij zag zijn ploeg, net als vorige week tegen Ede/Victoria niet al te best opereren.

,,Er waren wel excuses. Maar de voornaamste oorzaak was dat wij ons wederom niet aan de afspraken hielden. Ook speelde een stuk gemakzucht mee, mede omdat RDC vorige week ook al had verloren. Wat ook niet meehielp was het slechte kunstgrasveld wat in de stromende regen spekglad was. Maar goed daar had de thuisclub ook last van."

Bij een 0-0 ruststand werd van helft gewisseld.

,,Onze doelman Koen Waarnaar hield met een geweldige redding ons in de wedstrijd. In een 1 op 1 situatie wist hij de 1-0 te voorkomen. Volgens mij een kantelpunt in de wedstrijd. De ploeg was wakker", lachte Bremer.

Hij zag na zes minuten in de tweede helft Roy Bijsterveld (op archieffoto) de score openen: 0-1.

,,Zes minuten later verdubbelde Lars Haalboom de stand: 0-2. Mahdi Roble en Talib Azarkan maakten aan alle RDC-illusies een einde: 0-4. De tegentreffer was sneu voor keeper Warnaar maar in de slotminuut maakte Lars Haalboom nog de 1-5", besloot de Fortissimo trainer.

Een kwartet ploegen (EFC '58, Fortissimo, De Veluwse Boys en Harfsen) gaan aan de leiding in de vierde klasse C.

Zaterdag speelt Fortissimo weer uit en wel bij het op de tiende plaats staande EZC '84.