Zzp-‘VriMiBo’ in De Dorpsherberg

29 september 2019 om 10:29 Nieuws Deel je nieuws

Samen met andere zzp’ers je werkweek voldaan afsluiten met een hapje en een drankje? Kom op 4 oktober naar de Zzp-Vrimibo (VrijdagMiddagBorrel) in Café de Dorpsherberg, Dorpstraat 4, in Bennekom. Vanaf 17:15 uur zorgen wij dat er iets te knabbelen is. Je drankjes zijn voor eigen rekening en er staat een potje voor een kleine, vrijwillige bijdrage.

 

Wees erbij!

Sinds een aantal maanden is er elke eerste vrijdag van de maand ook een Vrimibo voor zzp'ers en andere ondernemers in Café de Dorpsherberg in Bennekom. Wees er deze keer bij en neem meer zzp'ers mee!

 

Zzp-VriMiBo... Watte??
Hoor je dat wel eens, van vrienden en buren en zo die in loondienst werken, dat de Vrimibo zo gezellig was? Op de vrijdagmiddag lekker iets eerder stoppen met werken. En dan gezamenlijk de week afsluiten met een kratje bier, wijn, fris, nootjes.

 

Tja, wij van de Open-Koffie-organisatie zijn allemaal van die eenpitters die af en toe zo’n Vrimibo hadden, maar dan  eenzaam en alleen met zichzelf ;-). We dachten: gezamenlijk is leuker! En inmiddels is er al acht keer een leuke Zzp-Vrimibo geweest. Dus houden we hem erin: elke eerste vrijdagmiddag van de maand, vanaf 17:15 uur in Café de Dorpsherberg: Zzp-Vrimibo. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie