Traner Edesche Boys Frank Koch
Traner Edesche Boys Frank Koch Theo Beumer

Rode kaart nekt Edesche Boys

29 september 2019 om 17:54 Voetbal

EDE ,,Heel goed gespeeld maar een domme rode kaart deed ons de das om. De Hoven wist onze 2-0 voorsprong in een 3-2 nederlaag om te zetten", baalde Edesche Boys trainer Frank Koch (op archieffoto).

Eip Janssen

Hij omschreef De Hoven als een goede ploeg. Maar zijn Edesche Boys knokte voor wat het waard was.

De Hoven kreeg de eerste goede kans, maar een strafschop werd door doelman Karim Echarqui gestopt.

,,Ook wij kregen een strafschop en na een half uur spelen bracht Hamza Khamal ons op voorsprong:0-1", glunderde Koch.  

In de tweede helft bleef de Boys tactisch sterk spelen en kwam niet onverdiend uit een counter op 0-2. De doelpuntenmaker was Abdel Tahiri.

,,Daarna vergreep Melvin van Veen zich aan een tegenstander. De terechte rode kaart, hij ging op de enkels van een tegenstander staan, terwijl wij de vrije trap mochten nemen, was een keerpunt. De Hoven wist twee keer te scoren waarbij onze keeper er zeker een had moeten stoppen: 2-2", baalde Frank Koch.

Dat deed hij nog meer toen de thuisclub in blessuretijd zelfs de 3-2 scoorde.

,,Objectief gezien niet onverdiend. Maar daar koop ik niets voor. De tweede week al dat wij de punten weggeven na een voorsprong. Er zal, zeker op de vrijdagavond meer trainingsarbeid moeten worden geleverd. Maar anderzijds stel ik ook vast dat de Boys zeker niet het 'lelijke eendje 'in deze klasse is. Daarvoor spelen we echt te goed", sloot de Edesche Boys trainer af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie