BDUmedia

FC Jeugd geeft visitekaartje af

29 september 2019 om 17:56 Voetbal

EDE FC Jeugd heeft zondagmiddag het sterke Saestum (Zeist) volkomen kansloos gelaten. De 4-0 zege was zeker niet geflatteerd.

,,Daar hadden nog best een paar doelpunten bij gekund. De ploeg heeft als een team gestreden. Het elftal stond en ik had ook nog een sterke bank ter beschikking", glom Mohammed Mouhouti na afloop.

In de eerste helft heerste de thuisclub, maar weigerde de score te openen.

,,Er waren volop kansen en ik denk dat Saestum er een misschien twee heft gehad. Maar in de tweede helft werd binnen no time het verschil gemaakt", ging de trainer verder.

Hij zag al na drie minuten in de tweede helft Sergen Tomruk de 1-0 scoren. Niet veel later zorgden Mustafa Tirgil en Elmeris Avdic voor een veilige 3-0 tussenstand.

,,Wij waren echt het betere team. Deze groep zondagnamiddag waarin alleen Achraf Benahmed ontbrak, lijkt mij de sterkste selectie. Met nog zo'n tien minuten te spelen zorgde de op het oude nest teruggekeerde Ahmet Kiliç (op archieffoto) voor de 4-0 eindstand", sloot de FC Jeugd trainer tevreden af.