flyer
flyer Ellen Hoogteijlng

Lezing 'Help, een puber in huis', Cultura

30 september 2019 om 08:56 Maatschappelijk Deel je nieuws

Volgende week is het de Landelijke Week van de Opvoeding. In Ede coördineert het CJG het aanbod van activiteiten hiervoor. De werkgroep Wereldvrouwen organiseert 1 van de activiteiten; een inspiratiebijeenkomst in Cultura. 
Woensdag 2 oktober is er een lezing over het opvoeden van pubers, deze bijeenkomst is bedoeld voor vrouwen.
De lezing wordt gegeven door Aletta Smits.  
Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Smits heeft als docent op verschillende scholen gewerkt, zowel op het voortgezet onderwijs als in het hoger onderwijs. Ze is auteur van het boek 'Het puberbrein - de missende handleiding'. 

Of ze nu 12 of 20 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak alsof ze een vreemde levensvorm zijn. En ze hebben gelijk: we snappen ze echt niet meer. 

In deze humoristische lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan. 

Voorafgaand aan de lezing is er een multicultureel buffet om andere moeders/vrouwen uit Ede te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. ?De werkgroep Wereldvrouwen richt zich op het verbinden van inwoners van Ede.

Vrouwen worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De toegangsprijs bestaat uit het meenemen van 10 hapjes voor het buffet. Woensdag 2 oktober, start 18.00, eten, 18.30 uur. Lezing is van 19.30-21.00 uur. Locatie Cultura.

Voor vragen of opgeven activiteit: Ellen Hoogteijling, 06-28334936, ellenhoogteijling@hotmail.com

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie