Melanie van de Bunt met groom Esther Budde, tevredenheid na mooie dressuurproef!
Melanie van de Bunt met groom Esther Budde, tevredenheid na mooie dressuurproef! Elise Borgstijn tevens groom van Menteam van de Bunt

Zilveren medaille op Wereldkampioenschap mennen voor Melanie van de Bunt uit Ede.

30 september 2019 om 09:52 Overig Deel je nieuws

Menteam van de Bunt uit Ede gooit hoge ogen bij het wereldkampioenschap mennen voor pony’s welke van 25 tot en met 29 september verreden werd in Kisbér-Ászár, Hongarije.
Melanie van de Bunt stond garant voor een zilveren medaille met haar prachtige tweespan.
Na een zesde plaats in de dressuur afgelopen donderdag, was er zaterdag een intensieve marathon te rijden, waar de hindernissen vooral ook lang en zwaar te noemen waren maar Melanie, haar groom Esther Budde en haar pony’s waren in hun element wat resulteerde in een mooie vierde plek in de marathon waardoor ze over all derde kwam te staan met nog één onderdeel te gaan.
Zondag volgde een erg spannende vaardigheidsproef, daar waar andere deelnemers moeite hadden om foutloos en binnen de gestelde tijd te rijden, reed Melanie helaas één balletje van een kegelpoort af maar onder luid gejuich wist ze binnen de tijd te finishen wat haar deze mooie podiumplaats opleverde.
Het Nederlandse team heeft ook zilver gewonnen, lang stond Nederland op Goud maar de allesbeslissende vaardigheid speelden sommigen parten.

Het Nederlandse team bestond uit:
Tweespan Pony’s:
Melanie van de Bunt (Individueel Zilver)
Rodinde Rutjens (Individueel Goud)

Enkelspan Pony:
Tamara Pijl
Brent Janssen

Vierspan Pony’s:
Marijke Hammink (Individueel Zilver)
Edith Chardon

Een bijdrage van Petra de Graaf van Business Creative.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie