GOOGkoor tijdens een concert.
GOOGkoor tijdens een concert. Pieter Troost

Scratch door GOOG in Akoesticum mmv Marco Bakker

30 september 2019 om 12:02 Muziek Deel je nieuws

Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap(GOOG) organiseert een Scratch in Akoesticum in Ede.  Het GOOG staat bekend als een semi professioneel koor, waarbij jaarlijks een operaproductie of een galaconcert wordt georganiseerd in diverse theaters. Ook de televisie weet het GOOG te vinden, dat blijkt dat ze al ca. 40 jaar hebben meegewerkt aan diverse tv shows. Diverse leden zijn al jaren lid van dit gezelschap, voorzitter en secretaris zijn woonachtig in Ede.
SCRATCH
Jaarlijks organiseert het GOOG een evenement waar bij mensen die een keer een dag mee willen beleven bij het GOOG van harte worden uitgenodigd om mee te doen.Dit jaar organiseert het GOOG een SCRACTHdag. Bij een koor wordt op één dag zowel een muziekstuk of meerdere stukken,gerepeteerd en uitgevoerd. Een scratchdag is voor iedereen een uitdaging, voor dirigent en zangers. 's Ochtends ontmoeten ze elkaar voor het eerst en aan het eind van de middag wordt er afsluitend een concert gegeven.De dirigent heeft maar een paar uur de tijd om het koor tot een eenheid te smeden. Dit is vooraf altijd spannend. Hetzelfde geldt voor de begeleiders.Het repertoire zal vooraf worden bepaald, zodat deelnemers van te voren al kunnen studeren op hun partij via digitale mogelijkheden. Het repertoire zal bestaan uit bekende operawerken en solostukken. Het resultaat van de Scratch zullen alle medewerkenden laten horen in een uur durend concert, waaraan ook Marco Bakker zijn medewerking zal verlenen. 's Middags zal Marco een clinic leiden, hier zullen de GOOG solisten hun medewerking aan verlenen. de solisten van het GOOG meedoen. De dag wordt geleid door een team van uitstekende professionals van in totaal vijf mensen, waaronder de bekende bas/bariton Marco Bakker. Organisatie en medewerking van: Hans Lamers, dirigent  en regie/ Marco Bakker, operazanger / Véronique Lamers, mezzo sopraan / Chris Kok, pianist / Roland Aalbers, pianist, Tineke Ouwendijk, voorzitter en regie. Allen ervaren krachten op het gebied van organisatie en muziektheater. Deelname: € 25,00 incl. muziek, lunch en 3 consumptiebonnen. (09.30 - 18.00 uur) Bijwonen 1 uur durend concert € 10,00 (17.00 - 18.00 uur). Voor meer informatie en opgave bij secretariaatGOOG@gmail.com 
Na betalng van bovengenoemd bedrag voor 12 oktober bent u verzekerd van deelname. Rekening GOOG: NL47INGB0001975452 t.n.v. penningmeester GOOG.
U bent van harte welkom.

website: www.goog.nl 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie