Manfred.
Manfred. Marijke van Endhoven

Help deze dieren aan onderdak

4 oktober 2019 om 06:00 Dieren

EDE In Dierentehuis De Hof van Ede, aan de Verlengde Arnhemseweg 144 in Ede, verblijven het hele jaar door honden en katten die op zoek zijn naar een nieuwe baasje. Omdat het vandaag dierendag is, zetten we diverse dieren in het zonnetje. Help deze dieren aan onderdak. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 088-8113530 of dehofvanede@dierenbescherming.nl. Kijk ook eens op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierentehuis-de-hof-van-ede.

Manfred

,,Manfred is een grote, vriendelijke jongen van vier jaar oud die nog heel wat opvoeding kan gebruiken. Hij is aan het puberen en zijn grenzen aan het opzoeken. Stevig in de schoenen staan, letterlijk en figuurlijk, is dus een vereiste."

Chico

,,Chico is een leuke, jonge Duitse herder reu die het maar niks vindt op het asiel. Hij wil veel liever met zijn baas wandelen en leuke dingen ondernemen. Chico is een gevoelige hond die sommige dingen nog wel een beetje spannend kan vinden."

Pumba

,,Pumba is een vriendelijk hondje van tien jaar oud, maar bruist nog van de energie. Hij is graag de hele dag samen zijn met zijn baasje en ligt graag op schoot. Kinderen zijn niet zijn favoriet, alle volwassen mensen wel."

Pablo

,,Pablo is een Stafford reu van vijf jaar die al veel te lang bij ons verblijft. Hij heeft tijd nodig om aan je te wennen, maar vertrouwt hij je, dan gaat hij voor je door het vuur. Hij wil dan lekker spelen, knuffelen en wandelen."

Lauren en Lisa

,,Twee jonge zusjes (Lauren en Lisa) die, toen ze bij ons binnen kwamen, nog nooit een mens hadden gezien. Inmiddels hebben ze geleerd dat wij mensen best leuk zijn en ze komen nu dan ook graag bij je voor een knuffel. Wel kunnen ze snel schrikken van onverwachte dingen."

Kersje

,,Kersje is net zoals haar naam, een beetje zoet maar heeft ook pit. Behoor je tot haar inner circle dan mag je haar aaien en is ze echt gezellig, maar staat haar pet verkeerd laat ze weten dat ze even niet gediend is van bezoek."

Cupido

,,Cupido, een lieve naam voor dit kleine draakje. Cupido heeft de flink wat opvoeding nodig. Daarnaast is hij natuurlijk gewoon een leuke, speelse kitten. Met hem in huis is het zeker niet saai."

Noah

,,Noah, een prachtige blauwe dame die gek is op knuffelen. Noah ligt graag bij je en op schoot. Ze is lief, speels en maakt als ze eenmaal gewend is graag een rondje in de tuin. Noah heeft gevoelige darmen en krijgt daar een speciaal dieet voor."

Toetje, Dessert en Janne

,,Niet één, niet twee, maar drie katten die samen een huisje zoeken. Janne, Toetje en Dessert vinden het namelijk heerlijk om samen een mandje te delen. En niet alleen hun mandje delen ze, ze wassen elkaar, ze spelen met elkaar, ze delen hun brokjes samen. Eigenlijk is er maar weinig te noemen wat ze  niet samen doen, zo hecht is dit clubje. Het zou dan ook hartverscheurend zijn om dit groepje uit elkaar te halen."

(De foto's zijn gemaakt door Marijke van Endhoven en Lianne van Heek.)

Chico.
Pumba.
Pablo.
Lauren en Lisa.
Kersje.
Cupido.
Noah.
Toetje, Dessert en Janne.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie