TransEef Vertalingen: Passie voor Talen

1 oktober 2019 om 12:32 Nieuws Deel je nieuws

<p></p>Al ruim 13 jaar lang runt de Edese Eveline Suijker-Joosten haar eigen vertaalbureau aan huis. Zij vertaalt zelf naar het Duits en het Engels en voor de talen Frans, Spaans en Italiaans heeft ze freelancers in dienst.

Het vertaalwerk kan van alles betreffen: Websites, Correspondentie, Handleidingen, Documenten, Scripties en zo nog veel meer.

Van jongs af aan heeft Eveline al een passie voor talen. In haar talenpakket zaten dan ook alle talen en tijdens haar studie HEAO-Economisch-Linguïstisch (EL/IBL) heeft ze een half jaar in Amerika gestudeerd en een half jaar in Köln stage gelopen. Daarna is ze gaan werken in Wijchen, bij een grote, internationale snijmachinefabrikant, waar ze al snel de handel en wandel met buitenlandse klanten voor haar rekening nam.

 

Toen werd het tijd om voor zichzelf te beginnen. Van het een kwam het ander en anno 2019 heeft ze circa 250 klanten, die regelmatig terugkeren en krijgt ze ook veel nieuwe klanten via mond-op-mond reclame. Klanten loven haar snelle reacties op aanvragen, de korte communicatielijnen en het snelle en zeer accurate vertaalwerk.

 

Veel klanten komen uit de toeristische branche. TransEef heeft al veel sites van vakantiehuizen/resorts/B&B's/campings etc. vertaald waaronder ook die van enkele deelnemers aan de tv-programma's "Ik Vertrek" en "Bed & Breakfast". Enorm leuk!

 

Alhoewel de meeste Nederlanders niet zo weg zijn van het Duits en haar ingewikkelde naamvallen, is dit voor Eveline iedere keer weer een uitdaging. 

 

Klanten bevinden zich in Ede en omgeving, maar veelal ook verder in Nederland en ook in landen als Frankrijk, Italië, Curacao en zelfs in Amerika. Tot haar klanten behoren ook grote bedrijven zoals Preston Palace, Vos Transport BV, Kuipers Logistics, Finstral, Beach club Lemmer en Hotel de Brabander (Winterberg).

 

Bent U op zoek naar een goede vertaler ?

 

Neem dan contact met mijn op:

 

 

TransEef Vertalingen

Piet Smithof 3

6711 XR Ede

06-11332883

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie