Ben jij klaar voor de toekomst?

1 oktober 2019 om 14:15 Evenementen Deel je nieuws

Op dinsdag 5 november organiseren de Rabobanken Gelderse Vallei en Vallei en Rijn het event ‘Klaar voor de toekomst? Een avond die in het teken staat van jongeren en hun toekomst.
Want hoe zorg je eigenlijk dat je genoeg vermogen opbouwt voor later? En waar moet je rekening mee houden als je een eigen huis wilt kopen? Hoeveel kan je hiervoor eigenlijk lenen?
Dit en nog veel meer wordt duidelijk tijdens het event, wat wordt gehouden bij Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Special guest deze avond is niemand minder dan Guido Weijers!

Straks heb je het nodig!
Door veranderingen in de verzorgingsstaat heb je straks veel meer eigen geld nodig in belangrijke fases van je leven. Weet jij al wat dat voor jou betekent? Hoeveel geld kun je bijvoorbeeld lenen voor het kopen van een eigen huis? En hoeveel eigen geld moet je dan inbrengen? Hoe kan je vermogen opbouwen voor later? De Rabobank vindt het belangrijk om jongeren hierop voor te bereiden, zodat zij financieel fit zijn voor de toekomst.

Programma
Trendwatcher Kevin Weijers neemt je mee in de toekomst van wonen en werken. Vervolgens kun je kiezen voor het volgen van verdiepende workshop over wonen of vermogen. In de workshop Wonen geeft Nic Vrieselaar, econoom bij Rabobank Nederland, je inzicht in wat er komt kijken bij het kopen van je eerste woning. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe zit het met de lokale huizenmarkt? En wat is het effect van een DUO-schuld op jouw mogelijkheden om een huis te kopen? In de workshop Vermogen gaat journalist Renee Lamboo op een leuke manier dieper in op het opbouwen van vermogen. Ook kun je deze avond speeddaten met een financieel adviseur, zodat je binnen een kwartier weet hoeveel jij kunt lenen voor een woning of leert hoe jij het beste vermogen op kunt bouwen.

Guido Weijers
De avond wordt afgesloten door cabaretier Guido Weijers met zijn Masterclass Geluk. Hierin legt hij haarfijn uit wat succes, geld en geluk met elkaar te maken hebben. Je gaat na deze voorstelling naar huis met meer inzicht en geluk.

Ben jij financieel fit?
De toekomst heb je zelf in de hand, je moet er zelf wat van maken. Dus zorg dat je weet wat je straks nodig hebt, zodat jij financieel voorbereid de toekomst in gaat. Aanmelden voor het event ‘Klaar voor de toekomst?’ kan via www.rabovr.nl/klaarvoordetoekomst.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie