Afbeelding
Gerhard Starke

Vuurwerkoverlast in Lunteren

1 oktober 2019 om 15:02 Overig

LUNTEREN ,,De afgelopen maanden komt het regelmatig voor dat de politie meldingen krijgt van vuurwerkoverlast in Lunteren. Dit is met name op de vrijdag en zaterdag.'' Dat meldt wijkagent Ilco de Ruijter. In de bestrijding ervan roept de agent de hulp in van de burgers.

,,Mocht u als inwoner van Lunteren zien dat er vuurwerk wordt afgestoken dan wil ik vragen om een filmpje te maken van de personen die dit afsteken. Mochten deze personen in een auto of op een scooter stappen dan zien we ook graag het kenteken. Dit mag dan in een privébericht aan ons gemeld worden'', zegt De Ruijter. 

Legaal vuurwerk mag tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur afgestoken worden. Steek je buiten deze tijden vuurwerk af dan zal er proces verbaal worden opgemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De afgelopen maanden komt het regelmatig voor dat @wijkagent_lunteren en ik meldingen krijgen van vuurwerkoverlast in Lunteren. Dit is met name op de vrijdag en zaterdag. Mocht u, als inwoner van Lunteren, zien dat er vuurwerk wordt afgestoken dan wil ik vragen om een filmpje te maken van de personen die dit afsteken. Mochten deze personen in een auto of op een scooter stappen dan zien we ook graag het kenteken. Dit mag dan in een privebericht aan ons gemeld worden. Zo kunnen @politieede en @handhaving_ede verdere stappen ondernemen tegen deze person(en). Legaal vuurwerk mag tussen 31 december 18:00 uur en 1 januari 02:00 uur afgestoken worden. Steek je buiten deze tijden vuurwerk af dan zal er proces verbaal worden opgemaakt. Bijgaand een link met regels en straffen mbt afsteken van het vuurwerk: https://www.politie.nl/themas/vuurwerk.html #overlast #vuurwerk #fireworks #waarschuwing #wijkagent #police #polizei #politie #lunteren #instapolitie #instacops

A post shared by Wijkagent_Lunteren (@wijkagent_lunteren_ilco) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie