Dirigent Gerben Budding geeft uitleg over Ein Deutsches Requiem
Dirigent Gerben Budding geeft uitleg over Ein Deutsches Requiem Jac van der Wiel

17 oktober 2019 Educatieve Presentatie Ein Deutsches Requiem

3 oktober 2019 om 13:11 Muziek Deel je nieuws

Na een lange zomervakantie is COV Excelsior weer van start gegaan met de wekelijkse kooravonden op donderdag van 19:40-21:45 uur in De Kei aan de Peppelensteeg 12a te Ede.

Er wordt intensief gerepeteerd, want in november staat het concert ‘Ein Deutsches Requiem van Brahms’ op het programma. Dit concert vindt om 20:00 uur plaats in de Beatrixkerk, Beatrixlaan 54 te Ede. Toegangsprijs € 20,00. Dit is inclusief een consumptie en programmaboekje. Tenoren en bassen zijn nog welkom ter ondersteuning van het concert!

Voordat het zover is, wordt er in samenwerking met ‘Bespreek het Samen’ op 17 oktober nog een Educatieve Presentatie van ‘Ein Deutsches Requiem’ gehouden in de Lutherse Kerk, Beukenlaan 12 te Ede. We zingen hier stukken uit het Requiem en onze dirigent Gerben Budding geeft een toelichting. Wij nodigen u van harte uit om deze avond te bezoeken. Er wordt geen entree gevraagd, maar bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor een bijdrage in de kosten. Voor  meer informatie en contact kunt u terecht op onze site: www.cov-excelsior.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie