Afbeelding
Steigerhout

Oersterke meubelen voor jarenlang woonplezier

2 oktober 2019 om 15:18 Overig

partner content        

De sterkste meubelen zijn gemaakt van steigerhout. Niet voor niets is dit hout al zo lang populair. Gebruikt steigerhout heeft jarenlang op de steigers gelegen, zonder dat het al te veel zijn kwaliteit verloor. Integendeel: jarenlang gebruik door weer en wind heeft er voor gezorgd dat het steigerhout een specifieke geleefde uitstraling heeft gekregen. De herinnering hieraan maakt het tevens een populair houtsoort voor eigentijdse interieurs. Maar is elk steigerhouten meubel ook werkelijk sterk? Dat kan alleen als je deze laat maken door echte meubelmakers. Timmerlieden met ervaring en expertise in hout en interieur. Dat zie je aan de afwerking, dat merk je aan de stabiliteit. Die is sterk en tijdloos tegelijk. Het product van VanLonden, dat in de eigen werkplaats verder bouwt aan eigentijdse inrichtingen.
 

Steigerhouten meubelen voor jou op maat gemaakt
Bij VanLonden vind je alle soorten meubelen van steigerhout. Je hebt enorm veel keuze uit verschillende (kinder)bedden, dressoirs, nachtkastjes, eettafels, tuintafels, bijzettafels, stoelen, (hoek)banken, pallet-banken, fauteuil-banken, krukken, buitenkeukens, tv- meubelen, speelhuizen en nog veel meer. Bij de zitmeubelen en tafels heb je de keuze uit diverse modieuze onderstellen. Kies voor dik staal of hout voor een industrieel en robuust uiterlijk. Of juist een dun onderstel, voor elegantie en ruimtebesparing.
 

Slimme ruimtebespaarder: de hoogslaper als kinderbed
Een kinderbed zoals een hoogslaper is bij uitstek geschikt voor steigerhout. Hiermee kun je de ruimte in de kinderkamer zo goed mogelijk benutten. Met een steigerhouten kinderbed op maat, heeft deze precies de juiste hoogte en indeling. Onder de hoogslaper heb je dan nog keuze voor een leuke speelhoek of glijbaan, een tweede bed of bureau, of extra kastruimte. Maak zelf iets van de inrichting, met een kinderbed hoogslaper van VanLonden.
 

Een tafel van bowlingbaan-materiaal?
Kan het nog robuuster? Volgens VanLonden wel. Met tafels van bowlingbaan-materiaal timmert het bedrijf verder aan de weg. Deze tafelbladen heten Imke, Eefje, Bastiaan en Michael. Het materiaal is letterlijk gemaakt van gebruikte bowlingbanen, en is dus ijzersterk en bestand tegen zware belasting en slijtage. Heb je een dynamisch bedrijf? Een druk huishouden? Maar verdient deze toch iets moois? Dan ben je geïnteresseerd in een tafel van bowlingbaan-materiaal. Met een trendy onderstel van hout of juist staal. Bestel deze met precies de door jou gewenste lengte. Extra bescherming tegen vocht en vuil? Bestel meteen een geschikte bus nanocoating.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie