De MOP, en de witte scooter, het herkenbare vervoermiddel van de Jongerenwerkers van Malkander
De MOP, en de witte scooter, het herkenbare vervoermiddel van de Jongerenwerkers van Malkander Fotografie Vraag Anthea

Feestelijk presentatie MOP in Buurtpark Maandereng

3 oktober 2019 om 21:30 Evenementen Deel je nieuws

Ede - Vrijdag 11 oktober a.s. nemen Edese jongeren uit Ede-Zuid een Mobiele Ontmoetings Plek feestelijk in gebruik. U bent om 16 uur van harte welkom in Buurtpark Maandereng. Al langer leeft bij een grote groep jongeren de vurige wens om ook bij regen en kou bij elkaar te kunnen zijn. Zoals één van hen zegt: "Altijd met 14 vrienden en vriendinnen bij je ouders thuis zitten is echt geen doen." De Mob is er dus voor de gezelligheid, maar ook voor allerlei andere activiteiten.

Een kerngroep van deze jongeren is aan de slag gegaan om hun wens te realiseren.  Zij hebben het idee van de MOP met ondersteuning van de jongerenwerkers van Malkander uitgewerkt en gerealiseerd. De voormalige SRV-wagen is prachtig voorzien van graffiti en logo's. De binnenkant is ingericht naar de ideeën van de jongeren. Hij zal overal in Ede te zien zijn en is niet te missen. 

Wat de jongeren, met andere vrijwilligers, er voor gedaan hebben en waar ze hem voor willen gebruiken en wie hem mogelijk nog meer kunnen gebruiken hoort u 11 oktober. Tot dan!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie