Kinderkledingbeurs in de Akker
Kinderkledingbeurs in de Akker Kinderkledingbeurs Ede

Kinderkledingbeurs in de Akker

3 oktober 2019 om 23:11 Evenementen Deel je nieuws

Voor de 6e keer op rij wordt op vrijdag 11 oktober 2019 de grootste kinderkledingbeurs van Ede georganiseerd in gebouw de Akker van het Leger des Heils.

Winactie

Een gezellige avond uit voor iedereen die van mooie kinderkleding houdt en dit graag voor een scherpe prijs wil kopen.  “Dat lijkt me heel gezellig met  mijn vaste maatje om kinderkledingbeurzen mee langs te gaan!” , reageert een enthousiaste klant op social media. Voor elke beurs wordt er een winactie gelanceerd. Elke beurs mogen er 2 klanten 2 minuten voorafgaand aan de beurs samen winkelen. Even in de rust langs alle tafels lopen en mooie koopjes scoren.

Vrijwilligers

Het is elk half jaar weer een hele organisatie. Er wordt enorm veel werk verricht door de vrijwilligers bij deze beurs. De kleding van de verkopers wordt vrijdagmorgen ingeleverd. “Onze ruim 60 vrijwilligers controleren alle kledingstukken nauwkeurig en leggen ze netjes neer voor de beurs. Alle kleding ligt overzichtelijk en per maatgroep klaar”, vertelt een lid van de coördinatiegroep van de kledingbeurzen. Tijdens de beurs proberen de vrijwilligers de beursvloer zoveel mogelijk opgeruimd te houden zodat het prettig winkelen is. Ook wordt er heel hard gewerkt bij de kassa’s. Er is een snelkassa en er wordt geprobeerd om de rij voor de kassa zo kort mogelijk te houden. Betalen kan contact of met de pinpas. Na afloop van de beurs zijn de vrijwilligers nog uren bezig om alle niet verkochte kleding weer op te sorteren. Zodat de verkopers zaterdagochtend hun niet verkochte kleding weer netjes kunnen ophalen.

Boothiek  Ede

Tijdens de kledingbeurs kan er gewinkeld worden in Boothiek Ede.  Dit is de kledingwinkel van het Leger des Heils in gebouw de Akker waar ook de kledingbeurs wordt gehouden. In Boothiek Ede is ook mooie tweedehands kleding te koop voor een sociale prijs. Vanaf een paar euro kan kleding, schoenen, tassen en accessoires gekocht worden  in de tweedehands winkel van het Leger des Heils.

Koffie en thee is te koop tijdens de kledingbeurs.

Het is handig om een shopper mee te nemen.

Pinnen kan gewoon.

Kinderkledingbeurs in de Akker

Reehorsterweg 88 Ede

Vrijdagavond 11 oktober 19.30 – 21.30 uur

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie