PR Blauw Geel '55

Blauw Geel '55 laat kostbare punten liggen in Stroe

5 oktober 2019 om 20:35 Voetbal

EDE Blauw Geel '55 verloor in en tegen Stroe met 1-2. De verliespartij was in de ogen van de Blauw Geel '55 trainer volstrekt onnodig.

,,Hier baal ik echt van. Lang speel je met een man meer. We missen een strafschop. In blessuretijd verlies je ook nog. Alles bij elkaar een verloren middag", reageerde Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld teleurgesteld.

Hij zag zijn ploeg niet onaardig starten.

,,Het was misschien niet groots en gelijkwaardig. Stroe kwam op 1-0 door Dylan Morren. Onze aanvoerder Jeroen Berkhof zorgde uit een corner voor de 1-1. Dat was heel bewuste trap."

In de tweede helft werd een speler van de thuisclub weggestuurd.

,,Een overtreding in het strafschopgebied en Simon Kooiman ging achter de bal staan. Waar hij normaal heel trefzeker is werd de strafschop nu gemist. Dat heb je nog zo'n twintig minuten met een man meer. Hoewel wij kansen kregen wilde de bal er niet in. In blessuretijd laat je je verrassen door een counter. Axel Lensen wist met de kans wel raad en de 2-1 was een feit. Een nederlaag die we aan onszelf te wijten hebben", besloot David Wagensveld.

Blauw Geel '55 bezet in de derde klasse na drie wedstrijden de vijfde plaats.

Zaterdag ontvangen de Edenaren het Puttense Rood-Wit '58 dat de ranglijst sluit met nulpunten.