Winterfair 2019
Winterfair 2019 Differenzz Events

Jubileumeditie Winterfair op Landgoed Hoekelum in Bennekom

6 oktober 2019 om 18:59 Recreatie Deel je nieuws

Jubileumeditie Winterfair Bennekom!
Op zaterdag 2 en zondag 3 november staat Landgoed Hoekelum in het teken van de jubileumeditie van de leuke Winterfair. Het wordt weer een mooie combinatie van shoppen, eten, drinken, verschillende speciale activiteiten, sfeer en gezelligheid. Vooral dat laatste is voor Ilse Maassen en Helen van Veelen van Differenzz Events belangrijk. “Al 5 jaar organiseren we fairs met als doel een glimlach op de gezichten te zien van bezoekers en deelnemers,” aldus Ilse Maassen. “Als dat lukt, zijn we pas tevreden!” vult Helen van Veelen aan.

Deze jubileumeditie wordt speciaal!
Op beide dagen heeft het Differenzz-duo meer dan 100 mooie kraamhouders met een divers aanbod: van beauty, sieraden, kleding tot woon- en wanddecoratie. Daarnaast vind je tijdens de Winterfair 2 eetpleinen met muziek, kindervermaak (van workshop tot mega bellenblaas) en heeft Differenzz Events nog een aantal verrassingen in petto voor bezoekers. Zo gaan de deuren van het Kasteel voor bezoekers open waar je verschillende deelnemers ontdekt. En in het Koetshuis zijn diverse ‘kunstige deelnemers’ te vinden met allerlei handgemaakte producten.

Extra leuk: goodiebag en roofvogelshow
Tijdens deze jubileumeditie van de Winterfair heeft Differenzz Events leuke extra’s in petto voor de bezoekers. Zo laten ze op beide dagen een ‘Kasteelheer’ rondlopen. “Onze Kasteelheer loopt dagelijks rond om spontaan verschillende bezoekers te verrassen met een mooi gevulde tas met goodies die onze deelnemers speciaal voor de Winterfair beschikbaar stellen,” vertelt Helen van Veelen. “De goodies variëren van producten tot kortingsbonnen die je natuurlijk gelijk kunt uitgeven.” Loop je rond, dan kan je zomaar verrast worden door de Kasteelheer! “Vergeet ook vooral de Roofvogelshow niet te bekijken! Op beide dagen kan iedereen namelijk om 12.00 uur en 14.30 uur gratis de imponerende roofvogeldemonstratie bewonderen. Geweldig voor jong en oud en de omgeving van Landgoed Hoekelum maakt de show natuurlijk helemaal compleet!” vertelt Maassen enthousiast.

Je bezoekt de Winterfair gratis?
De Winterfair bezoek je op zaterdag 2 en zondag 3 november van 10.30 tot 16.00 uur gratis en vindt plaats op Landgoed Hoekelum aan de Edeseweg in Bennekom. Kom je met de auto, dan parkeer je voor € 5,- op het parkeerweiland. Meer informatie lees je op de website van het duo: www.differenzz.nl.

Winterfair 2019
Winterfair 2019
Winterfair 2019
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie