Van links naar rechts: Mark Roelofs (Mercedes-Benz Financial Services), Martijn Kersing (Noot Personenvervoer), Paulo Brito de Campos (Stern Auto)
Van links naar rechts: Mark Roelofs (Mercedes-Benz Financial Services), Martijn Kersing (Noot Personenvervoer), Paulo Brito de Campos (Stern Auto) Noot

Zeshonderd nieuwe bestelwagens voor Noot

7 oktober 2019 om 13:50 Zakelijk

EDE Noot Personenvervoer in Ede neemt zeshonderd nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens in gebruik: vierhonderd Vito Tourers voor het vervoer van scholieren en tweehonderd rolstoelbussen van Sprinter. De aflevering van de nieuwe voertuigen is inmiddels gestart en wordt nog voor het einde van dit jaar afgerond.

De voor Nederlandse begrippen unieke order is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Noot, Mercedes-Benz Financial Services, Mercedes-Benz Vans Nederland en Van ProCenter Stern Auto.

TOTAALPLAATJE Dat Noot opnieuw voor Mercedes-Benz heeft gekozen, is volgens Martijn Kersing, directeur van Noot, geen toeval: ,,Onze goede relatie met Mercedes-Benz en Mercedes-Benz Financial Services heeft zeker meegespeeld, maar er is meer. Bij een order als deze gaat het om een perfect totaalplaatje. De voertuigen zelf zijn uiteraard belangrijk. Wij zijn van oudsher blij met het comfort, de kwaliteit en de geringe onderhoudsbehoefte van de Vito en de Sprinter. Daarbij hechten we ook veel waarde aan de uniformiteit van ons wagenpark. Maar bij een order als deze gaat het nadrukkelijk ook om de financieringsvraag, de administratieve inrichting rondom bijvoorbeeld de BPM en meer. Bij het opzetten hiervan heeft Mercedes-Benz zich opgesteld als een partner die in oplossingen denkt en die afspraken nakomt."

TIMING Henri Tordoir heeft namens Mercedes-Benz Vans de order in goede banen geleid. Tordoir: "Bij een dergelijke bestelling is timing van cruciaal belang. De wensen van de klant en de productiecapaciteit moeten letterlijk samenkomen. Dankzij goed overleg zijn we daarin geslaagd."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie