Afbeelding
Via organisatie

Rondje om de Koepel groot succes

7 oktober 2019 om 21:59 Atletiek

LUNTEREN Het jaarlijkse hardloopevenement Rondje om de Koepel is zaterdag 5 oktober onder ideale omstandigheden verlopen. Tussen de regendagen door scheen zaterdag een behaaglijk najaarszonnetje en waren de omstandigheden voor de lopers ideaal. Plaats van start en finish was dit jaar restaurant De Goudsberg.

In en rond het restaurant was het sfeervol en een drukte van belang met deelnemers en toeschouwers uit het hele land. Aan de sfeer werd bijgedragen door Rally for Kids, die met drie rallyauto's aanwezig waren. En daarmee zorgden voor een mooi plaatje. De lopers liepen dit jaar voor Rally for Kids. Van het inschrijfgeld gaat 3,50 euro van elke loper naar dit goede doel.

Onder goede hardloop weer werden snelle tijden gelopen. Bij de kidsun bij de meisjes was Lote Schenkel (5.44 minuut) uit Maastricht de snelste. Lunteraan Gert-Jan van der Mel (4.18 minuut) stond bij de jongens op de hoogste trede van het podium.

.

De eerste prijs op de 5 km ging naar Winke Roelofsen (25.12 minuut) uit Lunteren. Tom Michielsen (18.21 minuut) uit Baarle-Nassau kwam als eerste over de finish bij de mannen. Op de 10 km waren Corienke Firet (46.12 minuut) uit Barneveld en Dirk van Sijpveld (33.14 minuut) uit Kesteren de winaars.

Bij de prijsuitreiking ging ook een beker naar Onderweegs & De Groot, accountants en adviseurs. Zij zijn inmiddels tien jaar hoofdsponsor van het Rondje om de Koepel. Directielid Robert van Dijk ontving uit handen van de organisatie een beker met grote oren met daarbij de wens dat Onderweegs & De Groot de sponsoring nog in een reeks van jaren voortzet.

Het Rondje om de Koepel kan jaarlijks plaatsvinden door de bijdrage van tientallen vrijwilligers. Zij hebben er voor gezorgd dat het hardloopevenement editie 2019 geolied is verlopen en een visitekaartje is voor Lunteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie