Logo LunterenAktief
Logo LunterenAktief Eye Graphics

Opening /open dag Buurtcentrum De Schakel

7 oktober 2019 om 21:59 Evenementen Deel je nieuws

Heel Lunteren Aktief in De Schakel

Buurtcentrum De Schakel is een van de huizen van SSCVL Stichting Sociaal-Cultureel Vormingswerk Lunteren. Samen met Het Westhoffhuis hebben zij een belangrijke sociale rol in Lunteren.

Om  De Schakel  voor de toekomst nog meer de rol van ‘het huis van de buurt’ te kunnen laten vervullen, zijn we voor de zomer gestart om dit pand te verbouwen.

Inmiddels is de verbouwing afgerond en is het resultaat iets om trots op te zijn.
Een nieuwe uitbouw waar nog meer ruimte voor ontmoeting en activiteiten is.
Een mooie, uitgebreide horeca-keuken en bar zorgen voor de innerlijke mens. Een compleet vernieuwde toiletgroep en spreekkamer completeren het geheel.
Het hart van De Schakel klopt als vanouds maar met vernieuwde energie!
De Schakel is met recht steeds meer het huis van de buurt, waar je altijd terecht kunt voor ontmoeting, voor informatie en voor hulp. De Schakel is vanaf nu hiervoor dagelijks geopend (werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur).

Het mooie van dit project is dat het geheel uitgevoerd is door lokale ondernemers en vrijwilligers die geworteld zijn in de Lunterse samenleving. Met financiële steun van de Provincie Gelderland, Het VSB Fonds, Het Oranjefonds, Gemeente Ede en Idee In Uitvoering is hier een puike prestatie neergezet.

Om iedereen kennis te laten maken met het nieuwe buurtcentrum nodigen we jullie van harte uit om zaterdag 12 oktober 2019 tussen 10.30 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen.

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een springkussen, goochelshows (13.00 en 15.00 uur), Stopmotion, LegoWeDo, Schminken, een Pimphoek. Uiteraard zorgen we de gehele dag voor lekkere hapjes.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie