Afbeelding
Theo Beumer

Trainer/coach Paul van Noesel vertrekt bij HV Reehorst

22 februari 2018 om 13:38 Sport/sport

EDE Trainer/coach Paul van Noesel foto midden heeft bekend gemaakt na dit seizoen te vertrekken bij tweede divisionist handbalvereniging Reehorst.

Van Noesel stond aan de basis van de promotie vorig seizoen naar de landelijke tweede divisie. De Edese handballers bezetten op dit moment de zevende plaats en handhaven zich vrij zeker op dit landelijke niveau.

,,Na twee succesvolle seizoenen een mooi moment voor mij als verenigingsman om ruimte te maken voor een opvolger die de ingeslagen weg verder uitbouwt", aldus Paul van Noesel.

Hij heeft de integratie van de eigen jeugd in het afgelopen seizoen op een prima wijze inhoud gegeven. ,,Ik denk dat Paul (Van Noesel, red.) daarin goed is geslaagd en een uitstekende basis voor een succesvolle toekomst heeft gelegd", vult bestuurslid Leo de Wit aan.

Mede onder impulsen van de trainer/coach is de samenwerking met eredivisionist DFS, die dit seizoen gestart werd uitstekend uitgevallen. ,,Zo heeft talent Max Voermans (19 jaar) dit seizoen bij HV Reehorst getraind en gespeeld en daar waar mogelijk ook bij DFS. Op deze wijze komt hij aan genoeg trainingsuren en kan hij in twee competities (Eredivisie en tweede divisie) ervaringen opdoen. Ook voor komend seizoen wordt gekeken om deze samenwerking door te zetten", zegt De Wit.

Voor komend seizoen blijft de selectie grotendeels bij elkaar en de jeugdige talenten kloppen aan de deur. Een mooie uitdaging voor een ambitieuze trainer/coach. ,,Wij gaan op zoek naar een even ambitieuze als gedreven coach. Paul van Noesel, zal zeker achter de schermen ons blijven helpen. Ik verwacht dat wij van zijn kennis en kunde zeker mogen blijven profiteren", besluit Leo de Wit.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie