Hoornblazer op WildFair Campman
Hoornblazer op WildFair Campman vhdt.nl

Zondag jubileum WildFair bij Restaurant Campman

9 oktober 2019 om 15:35 Evenementen Deel je nieuws

Herfstmaand oktober is de start van het wildseizoen. Restaurant Campman uit Renkum organiseert ter gelegenheid daarvan  op zondag 13 oktober voor de vijfde maal op rij een boeiende, gezellige en smaakvolle WildFair. Met alles er op en er aan. Iedereen, jong en oud, is zondag welkom om in de bossen tussen Renkum en Wageningen te komen genieten van alles wat het bosbuitenleven en de wildkeuken  te bieden hebben. De toegang is gratis.

 

Op de WildFair kunnen  bezoekers kennis maken met allerlei culinaire wildlekkernijen, wildwijnen en bockbieren. Tal van life-style producten, zoals schoenen, kleding en accessoires voor jagers, struiners en wandelaars, worden gepresenteerd. Een valkenier demonstreert zijn ambacht. Er is een heuse luchtbuksschiettent waarin jong en oud zijn of haar trefzekerheid kan meten.  Een jachthoornblazers ensemble zal de hele dag acte de présence geven. En alles wat u nog niet weet over jagen en jachthonden kunt u op de WildFair  te weten komen.

 

Het uitgebreide programma loopt van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan op eigen terrein en in de nabije omgeving. Bent u in de gelegenheid, kom dan op de fiets: een heerlijk tochtje door het herfstbos.  Restaurant Campman is gevestigd aan de Hartenseweg 23 te Renkum. Meer informatie op www.restaurantcampman.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie