Geoffrey van de Kamp bezorgt Ede/Victoria op valreep een punt

12 oktober 2019 om 18:46 Voetbal

EDE Het duel tussen Prins Bernhard en Ede/Victoria kende tweede gezichten. Uiteindelijk wisten de Edenaren in de laatste minuut een 3-0 achterstand nog goed te maken: 3-3.

,,Wij speelden in Uddel op gras. Door de regen was dat extra zwaar. Ik had de jongens nog gewaarschuwd bij de balaannames. Maar het bleek aan dovemansoren gericht. Binnen zes minuten stonden wij met 2-0 achter (2x Gert Schouten). Na een dik kwartier was het al 3-0 (Freek Ruitenberg). De jongens waren echt van slag'', had Danny Suitela gezien.

,,Daarna gingen wij vooral opportunistisch spelen. Dat resulteerde voor de rust nog in de 3-1. Rameau Heerebout legde de bal klaar voor Martin Rozeboom, die de bal in de kruising joeg.''

,,In de tweede helft was het voetbal nog steeds niet goed. Maar er was wel inzet en beleving. Na een voorzet van Mohamed Saoud ging de keeper van hen in de fout. Rameau Heerebout wist te profiteren. Via Martin Rozeboom was er een kans op de gelijkmaker. Hij werd uit balans gebracht, toen hij wilde uithalen.''

,,Met inmiddels tien man (twee geel keer Saoud) nam Dick Hoefakker in de laatste minuut een vrije trap. Geoffrey van de Kamp (op archief foto) wist de bal er in te lopen. Dan moet je zeker tevreden zijn met een punt'', sluit de trainer af.

Met twee punten uit vier ontmoetingen, staat alleen Harskamp nog onder de Edese ploeg. Zaterdag komt Barneveld op bezoek.